PlayStation 4 are o ofertă specială la… Mega Image, cu 3 jocuri la pachet

Era de aşteptat să începem să vedem oferte foarte bune la consolele PS4, odată cu apropierea lui PlayStation 5, dar cea care s-a viralizat azi are legătură cu… Mega Image. Lanţul belgian de magazine a început să includă în oferta sa consola PlayStation 4 Slim, la un preţ excelent. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pachetul de consolă PS4 de 500 GB cu 3 jocuri incluse este disponibil între 4 şi 18 septembrie. Mega Image îl vinde la preţul de 999 lei şi vorbim aici despre versiunea PS4 Slim de 500 GB Jet Black. Produsul se poate comanda online, dar se va găsi fizic şi în magazinele listate aici (majoritatea sunt în Bucureşti). Consola PS4 Slim oferită la Mega Image vine cu 500 GB stocare şi aduce ca bonus 3 jocuri: Horizon Zero Dawn Complete Edition, Ratchet & Clank şi Marvel’s Spider-Man.

Consola a sosit pe 7 septembrie 2016, un fel de PS4 regândit, mai subţire şi mai compact. Are corpul mai rotunjit şi finisaj mat în zona de sus.. Este cu 40% mai mic în volum şi are două porturi USB frontale actualizate la standardul USB 3.1 şi cu spaţiu mai mare între ele. Portul audio optic a fost înlăturat. Aduce şi Bluetooth 4.0, USB 3.1 şi WiFi de 5 GHz (o mare lipsă de pe PS4 cel de bază). Aşteptaţi-vă să vă mai vedeţi oferte inedite pentru generaţia PS4 pe masure ce ne apropiem de lansarea lui PlayStation 5.

Apropo Nintendo Switch Lite are mereu super preţuri la magazinele Auchan.

Sursa foto

Visits: 65