AMD Big Navi apare in jocul Fortnite – Tabara rosie transmite un mesaj

AMD a preferat ca anul aceasta sa astepte lansarea placilor noi RTX 3000 din partea NVIDIA. In acest mod, tabara rosie si-a asigurat un mic avantaj inainte de lansarea propiiilor placi video. Daca in ultimul timp, au circulat tot mai putine informatii legate de noua arhitectura RDNA 2 de la AMD; iata ca lucrurile se schimba. AMD ar fi pregatit aparent un easter egg special, introdus intr-o harta din jocul Fortnite. Secretul a fost gasit intamplator, a fost necesar ca un streamer sa incerce parcurgerea hartii respective. Intamplator sau nu, informatia este binevenita.

GinaDarling este prima persoana care a dezvaluit mesajul pe social media „Something big is coming to the AMD battle arena”; o trimitere la numele de cod al generatiei urmatoare „Big Navi” si al perioadei scurte de timp ramasa pana la aparitia lor in piata. Cea de-a doua referinta, a dezvaluit numarul utilizat de producator in botezarea placilor, prin introducerea numarului „6000” in terminal.

Nu pare foarte mult la prima vedere, nu-i asa? Zvonurile care circula in prezent, ar indica data de lansare spre sapte octombrie. Cel mai probabil, vom afla o serie de informatii mai solide despre planurile AMD, spre sfarsitul lunii. In fond, Lisa Su a confirmat lansarea placilor spre finalul anului acesta.

Visits: 50