Nintendo iti transforma sufrageria intr-un circuit pentru Mario Kart

Nintendo a creat de-a lungul timpului o gramada de versiuni a jocului Mario Kart, lansat pentru prima data in anul 1992. Daca cele 13 versiuni ale jocului nu au fost indeajuns de convingatoare sa te atraga in universul Mario Kart; afla ca de data aceasta povestea se schimba, radical. Mario Kart Live: Home Circuit, iti transforma propia sufragerie intr-un circuit dedicat pentru curse palpitante, printre obiectele tale din camera. Jocul este compatibil cu Nintendo Switch, care mai departe va fi utilizat pe post de controller si ecran pentru camera jucariei cu adevarat interesanta: un cart real cu personajul principal. Cartul este prevazut cu o camera, oferind jucatorului o perspectiva apropiata de cea third-person, daca o pot incadra astfel.

Nintendo a demonstrat conceptul din spate intr-un trailer de prezentare al jocului. Jocul utilizeaza realitatea augmentata pentru a simula interfata grafica, efectele, adversarii si restul elementelor din joc. Iti poti personaliza singur cursa prin amplasarea strategica a capcanelor sau a obiectelor bonus gandite in mod special sa-ti disponibilizeze adversarii. „Dati-va la o parte, baiatu’ are o testoasa in mana!”.

Nintendo are un concept interesant si primul care isi atinge cu adevarat tinta. Sunt foarte curios de modul in care va fi primit. Mario Kart Live: Home Circuit va fi disponibil incepand cu data de 16 octombrie, cu un pret de aproximativ 100 de dolari.

Visits: 53