Android 11 s-a lansat in mod oficial si arata foarte bine!

Android 11 s-a lansat intr-un final in mod oficial si arata surprinzator de bine la prima vedere. Intreg sistemul de operare a suferit cateva schimbari majore destul de interesante, zic eu. Dupa un program indelungat beta de testare, sistemul de operare va fi livrat pe o gama mai larga de dispozitive acum. Alaturi de seria Pixel, se vor alatura si dispozitive din partea producatorilor OnePlus, Xiaomi, Oppo si Realme. Versiunea de Android 11 este disponibila acum pentru descarcare pentru Pixel 2, 3, 3A si 4A.

Android 11 primeste un upgrade in zona notificarilor

Noul sistem de operare aduce schimbari noi in zona de control, securitate si notificari. Una dintre cele mai mari schimbari din Android 11, reprezinta gruparea automata a notificarilor pe categorii in bara de sus. Acum, vei putea gestiona mult mai usor mesajele primite, care in trecut se pierdeau cu usurinta printre notificari. Primim o serie importanta de butoane noi de control pentru media, un meniu de control al dispozitivelor inteligente din casa si o gramada de setari noi in zona de permisiuni si confidentialitate.

Cu siguranta, Android 11 va schimba modul in care butonam dispozitivele care ruleaza acest sistem de operare.  Daca doriti sa aprofundati mai multe informatii, va las un link direct catre pagina OS-ului. Voi ce parere aveti despre noile functionalitati introduse in Android? Le considerati a fi un plus?

Sursa.

Visits: 50