ASUS a anuntat laptopurile ZenBook S si ZenBook Flip S

ASUS a prezentat recent doua laptopuri din seria ZenBook, construite premium si echipate cu specificatii de top. Sa incepem cu primul model ultra-portabil compact numit ZenBook S (UX393). Laptopul dispune de un ecran tactil de 13,9 inci intr-un format de 3:2 care permite o mai buna vizualizare a textului. Genul acesta de format este benefic atunci cand navighezi zilnic prin zeci de documente si fisiere text, facilitand navigarea. Ecranul tactil cu rezolutie 3.300 x 2.200 pixeli NanoEdge este validat de PANTONE si va oferi cu siguranta o imagine foarte detaliata; reprodusa corespunzator.

Designul compact atinge o grosime de doar 15,7 mm si o greutate de 1,35 kg. ASUS a reusit sa adauge o baterie foarte buna de 67Wh, capabila sa livreze curent masinariei pana la 12 ore, cu suport pentru incarcare rapida. ZenBook S ascunde la interior procesoarele Intel Core din generatia a 11-a, cu grafica Xe. ASUS NumberPad este prezent, impreuna cu o  functie speciala de anularea a zgomotului.

ASUS ZenBook S in configuratia maxima, urca in gama pana la Intel Core i7 de generatia a 11-a, 16GB de memorie RAM si pana la 1TB de stocare rapid pe un SSD M.2 PCIe 3.0 x4. Laptop-ul este prevazut cu porturi HDMI si USB 3.2 Gen 1 Type-A (dimensiune normala); alaturi de doua porturi Thunderbolt 4 si un cititor de carduri microSD pozitionat in lateral. Bineinteles, nici sunetul nu a fost neglijat, sistemul audio ASUS SonicMaster este amplificat perfect si certificat direct de Harman Kardon.

ASUS

ZenBook Flip S (UX371), cel mai subtire laptop convertibil cu ecran OLED din lume

ZenBook Flip S (UX371) este cel mai subtire laptop convertibil cu ecran OLED din lume, combinand performanta si flexibilitatea intr-un design premium. Grosimea lui este de doar 13,9 mm, atingand o greutate maxima de 1.2 kg. Laptopul convertibil este echipat de aceasta data c-un ecran tactil OLED cu rezolutie 4K, rame NanoEdge si validare PANTONE. Ecranul ofera o acoperire de 100% a spectrului DCI-P3, fiind certificat VESA DisplayHDR 500 True Black pentru nuantele profunde de negru. Vorbim despre un ecran absolut superb din toate punctele de vedere.

ZenBook Flip S are un design premium, finisat intr-o nuanta denumita „Negru de Jad” intr-o combinatie cu linii contranstante in Cupru Rosu pe marginile sale prelucrate fin cu diamantul. Balamaua rezista la 360 de grade, permitand laptopului sa fie utilizat in modul standard, tableta, stand sau cort. ASUS NumberPad 2.0 este prezent de asemenea, permitand introducerea rapida a datelor numerice de catre utilizator cu usurinta. Tastatura noua a primit un design edge-to-edge de aceasta data, pentru amplasarea tastelor functionale intr-o pozitie mai comoda.

ZenBook Flip S este motorizat de ultima generatie de procesoare Intel din generatia a 11-a pana la i7 in varianta de top; 16GB de RAM si stocare tip SSD PCIe 3.0 x4 de pana la 1TB. Bateria rezista surprinzator de bine, pana la 15 ore de utilizare continua, suficient chiar si pentru o zi intreaga de utilizare intensa. ASUS USB-C Easy charge permite o incarcare foarte rapida de pana la 60% capacitate in 49 de minute. In zona de conectica primim HDMI, doua porturi USB Type-C Thunderbolt 4 si un port USB 3.2 Gen 1 Type-A; plus conectivitate WiFi 6 pentru stabilitate sporita.

Visits: 40