Logitech MK295 Silent Wireless Combo devine oficial; Kit de tastatură + mouse silențios

Logitech MK295 Silent Wireless Combo

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi detalii despre Logitech MK295 Silent Wireless Combo. Acesta este un kit de mouse + tastatură wireless care se remarcă prin silențiozitate grație tehnologiei SilentTouch. Cât costă și alte detalii despre produse aflați detalii din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând suntem informați cu privire la faptul că noua tehnologie utilizată aici va elimina 90% din zgomotul click-urilor și tastării pe care kit-ul anterior MK270 le are. Noul combo este disponibil pe variantele de culoare graphite sau alb și are caracterul familiar de tastare și click al celui mai bine vândut combo din lume de la Logitech.

Logitech MK295 Silent Wireless Combo

Toate sunetele perturbatoare dispar, iar perifericele de față sunt după cum bine puteți remarca unele wireless. Tastatura este full size și oferă un design rezistent la scurgeri accidentale de apă, taste durabile și piciorușe ferme. Acestea din urmă sunt înclinate și au înălțime reglabile pentru a oferi un plus de utilitate și confort. Ni se promite autonomie de până la 36 luni.

[embedded content]

Cât despre mouse, acesta este compat și confortabil, având o formă bine conturată. Livrează un click neted și precis, iar durata de viață a bateriei este de 18 luni. Acoperirea wireless este de până la 10 metri și aflați că Logitech MK295 Silent Wireless Combo are un preț recomandat de 169.99 lei în România. Găsiți kit-ul deja în stocul eMAG aici!

Visits: 69