Bose anunţă 3 perechi de ochelari cu boxe integrate şi perechi de căşti TWS Earbuds

Bose e unul dintre brandurile mari de căşti şi boxe, iar acum intră în lume fashion prin 3 perechi de ochelari. Acestea integreza la rândul lor boxe şi tocmai au debutat, alături de perechi de căşti TWS. Ochelarii sunt Frames Tenor, Frames Soprano şi Frames Tempo şi îi detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceşti ochelari sunt gândiţi pentru excursii, ciclism şi momentele când ai multe ore de pierdut călătorind în aer liber. Componentele sunt stocate în rama groasă a acestor ochelari, care vin cu lentile polarizate şi cu dioptrii, dacă e cazul. Variantele Tenor şi Soprano includ drivere de 16 mm, iar Bose insistă că oferă un bas de top. Promit şi 5.5 ore de autonomie la playback muzical şi se încarcă via conector custom. Tempo este cel mai bine dotat model, cu drivere de 22 mm şi sunet destul de puternic încât să răzbată prin zgomotul pedalării pe bicicletă la 40 kmph.

Autonomia este de 8 ore la acest model, care se încarcă via USB-C. Fiecare pereche de ochelari costă 249.95 de dolari.

Bose a mai anunţat şi rivalul AirPods Bose Sport Earbuds, căşti cu preţ de 179.95 dolari, dar şi căştile Bose QuietComfort Earbuds la 279.95 dolari. Acestea din urmă sunt căşti true wireless flagship, care livrează acelaşi nivel de anulare de zgomot ca şi căştile de top over ear. Oferă 11 niveluri de anulare de zgomot şi pun la bătaie un sunet ceva mai “plat”, fără a exagera cu vreo frecvenţă şi păstrând sunetul cum a fost înregistrat în studio. Oferă 6 ore de autonomie, iar cutia de transport şi încărcare aduce totalul până la 12 ore.

Varianta Sports Earbuds e gândită pentru cei mai sportivi şi pentru confort în ureche. Nu au cum să cadă indiferent ce sport faci şi produsul vine pe negru, alb cu verde şi albastru. Autonomia este de 5 ore, iar cutia adaugă încă 10 ore şi nu are încărcare wireless. Ambele perechi de căşti noi au certificare IPX4 pentru contact cu apa şi transpiraţia şi aduc şi suport Bluetooth 5.1 dar şi control tactil pe cască. Există şi suport multi point şi oprire automată a muzicii când le scoţi din ureche.

Visits: 45