Amazon Japonia ar fi dezvăluit data lansării lui PlayStation 5; Iată când ar putea debuta consola

Playstation 5

În timp ce Microsoft tocmai ce a anunțat prețul consolei Xbox Series S, fanii PlayStation 5 încă mai așteaptă vești legate de suma la care va debuta acest nou sistem de gaming. În așteptarea noutăților descoperim că Amazon Japonia ar fi dezvăluit din greșeală data lansării în magazine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informația sosește prin intermediul utilizatorului de Twitter @Renka_schedule care a văzut listate pe Amazon accesoriile consolei PlayStation 5. Aici apărea și mențiunea unei livrări pe data de 20 noiembrie. Aceasta ar fi data la care produsele se livrează către cumpărători, cu un program de precomandă demarate cu o săptămână sau poate două înainte.

Playstation 5

Printre accesoriile cu pricina se numără controller-ul, căștile PS5, dar și încărcătorul. Toate au asociate data de 20 noiembrie drept ziua din care vor fi disponibile, astfel că și consola ar trebui să fie în stoc tot din aceeași zi. Nu avem încă un preț, dar știm că PlayStation 5 va avea o variantă complet digitală și una cu disc BluRay.

Specificațiile includ un procesor AMD custom pe arhitectură de 7nm, cipset octa-core de 3.5 GHz cu nuclee Zen 2. Are un GPU custom RDN 2 cu putere de 10.28 TFLOPS, 16 GB RAM GDDR6, SSD custom de 825 GB și output 120Hz/8K. Și controllerul va fi actualizat cu feedback dus la un alt nivel.

Între timp, consola PS4 Slim are un preț special de doar 999 lei în magazinele MegaImage, cu 3 jocuri la pachet. Detalii găsiți aici!

Visits: 44