Tim Drone

Konica Minolta lansează aplicația Personalize pentru personalizarea afișajului multifuncționalelor (MFP)

Konica Minolta

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi că cei de la Konica Minolta au lansat aplicația Personalize. Aceasta este destinată multifuncționalelor din portofoliul propriu și oferă posibilitatea de a particulariza afișajul multifuncționalului (MFP) în funcție de preferințele personale ale fiecărui angajat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm și că cei de la Konica Minolta au avut dintotdeauna rolul de pionier în ceea ce privește experiența de utilizare a multifuncționalelor sale. În 2019, juriul Good Design Award a apreciat MFP-urile color A3 – bizhub C360i / C300i / C250 – pentru interfața extrem de intuitivă pe care o dețin. Funcția de personalizare a afișajului MFP este oferită de peste 10 ani clienților, iar acum compania extinde capacitățile de individualizare ale acestor echipamente.

Konica Minolta

Noua aplicație intitulată “PERSONALIZE” permite ca afișajul MFP-urilor să fie adaptat la preferințele fiecărui utilizator. Aplicația promite să reducă timpul petrecut de angajați în fața multifuncționalelor și economisirea de costuri operaționale. Interfețele individuale create pot fi accesate imediat odată cu logarea pe dispozitiv, utilizatorii putând customiza și așezarea iconițelor pe ecranul de start.

Konica Minolta

Opțiunile inutile pot fi ascunse și astfel operarea devine mai intuitivă, evitându-se distragerea atenției. Și fundalul poate fi personalizat cu imagini predefinite sau încărcate de utilizatori, iar o altă opțiune este aceea de a schimba limba afișajului – ceva util în organizațiile cu angajați din întreaga lume.

Ce mai aflăm astăzi este că cei de la Konica Minolta oferă serviciul de urmărire personalizată în cloud “Personalize Follow-you Service” prin care interfața personală poate fi aplicată pe orice dispozitiv MFP. Aplicația Personalize este gratuită, dar există și pachete speciale cu extra beneficii.

Un exemplu este “Enterprise Plan” care poate fi testat ca versiune gratuită până pe 30 noiembrie 2020. Pentru extra detalii aveți la dispoziție site-ul companiei aici!

Visits: 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *