Kingston anunţă modelul DataTraveler 2000, de 128 GB: unitate flash USB cu criptare

Kingston Digital Europe a anunţat o nouă unitate flash USB, de această dată una axată pe securizarea datelor utilizatorului. Noul model este Kingston DataTraveler 2000, cu capacitate de 128 GB. Vine cu interfaţă USB, are criptare şi taste alfanumerice.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DataTraveler 2000 este dotat cu o tastatură alfanumerică, care îi permite utilizatorului să securizeze unitatea cu ajutorul unui cod PIN format din litere sau cifre, oferind un extra nivel de protecţie. Pentru extra securitate, unitatea USB are o funcţie de blocare automată. Ea va fi activată atunci când nu este oprită în mod corespunzător înainte de înlăturarea dispozitivului din USB. Acest produs vine în contextul muncii de acasă, care implică printre altele şi transfer de fişiere mari şi sensibile de la birou cu extra securitate.

DT2000 se alătură seriei de modele Kingston USB cu criptare, care pot ajunge până la nivel militar de securizare. Acest produs are certificare FIPS 140-2 Nivelul 3 şi oferă criptare AES pe 256 biţi la nivel militar. Este proiectat având în vedere profesionişti IT din domeniul securităţii globale, întreprinderile mici şi mijlocii, dar şi utilizatorii din corporaţii. Criptarea se face pe unitate, fără nici o urmă a codului PIN în sistem. Unitatea respectivă este independentă în sistemul de operare.

DataTraveler 2000 soseşte în variante de stocare între 4 şi 128 GB, cu garanţie pe 3 ani.

Visits: 45