PlayStation 5 primeşte preţ şi dată de lansare; Vine în noiembrie!

În cadrul evenimentului Sony Showcase organizat cu câteva ore în urmă, Sony a anunţat în sfârşit preţul şi data de lansare a consolei PlayStation 5. Am văzut şi câteva prezentări de jocuri, în frunte cu noul Spider-Man şi la final am avut şi un “one more thing” marca God of War. Toate detaliile sunt mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ca să nu va mai ţinem în suspans, aflaţi că PlayStation 5 debutează în Europa pe 19 noiembrie, cu preţul de 399 euro pentru varianta digitală şi 499 euro pentru cea cu Blu-Ray. A se remarca faptul că Xbox Series S are preţ de pornire cu 100 de euro mai mic, de 299 de euro. Apropo, dacă trăiţi în SUA, Canada, Japonia, Mexic, Australia, Noua Zeelandă şi Coreea de Sud, consola PS5 va sosi pe 12 noiembrie. Alte anunţuri de la evenimentul de azi au inclus şi PlayStation Plus Collection.

[embedded content]

Practic cine are un cont PS Plus activ pe PS5 va avea acces la acea colecţie, care include jocuri clasice de pe PS4, de la God of War la The Last Guardian, Bloodborne, Final Fantasy XV, Uncharted 4, Arkham Knight, Resident Evil 7 şi alte câteva. Încă nu e clar dacă librăria e disponibilă ca bonus permanent sau doar o perioadă de timp. Pare a fi un răspuns bun la Xbox Game Pass la prima vedere, deşi are mai puţine titluri. Măcar nu are alte costuri. Personal mă aştept să crească preţul la PS Plus.

[embedded content]

Sony a prezentat şi un teaser pentru God of War 2: Ragnarok, cu menţiunea datei de lansare: 2021. E posibil să vedem clasitul laitmotiv cu fiul care îşi omoară tatăl, în acest caz Loki pe Kratos. Imaginea făcută publică prezintă logo-ul God of War îngheţat, dar şi World Serpent, întâlnit în jocul de pe PS4. Au mai apărut şi trailere pentru Resident Evil Village (care se petrece în România), Spider-Man Miles Moralez, un joc Harry Potter şi Final Fantasy XVI, care va fi exclusiv pe PS5.

Nici urmade FF VII Remake partea 2 deocamdată. Am văzut şi Demon’s Souls şi o ediţie specială de Devil May Cry 5.

[embedded content]

[embedded content]

[embedded content]

Visits: 28