Review Antlion Audio ModMic Wireless – Sunet clar, fara fire!

Poate ca unele dintre cele mai importante accesorii pentru un gamer sunt castile. Chiar daca multi le trec cu vederea, altii le apreciaza, insa de multe ori ajungi intr-o dilema. Ce te faci daca vrei sa iti cumperi casti performante, insa acestea nu au microfon? Ei bine, solutia pentru aceasta problema poate fi Antlion Audio ModMic Wireless; un microfon fara fir care poate fi atasat super usor pe orice pereche de casti.

Cum functioneaza ModMic Wireless?

In primul rand, trebuie sa ai o pereche de casti, dupa care va trebui sa lipesti pe una dintre cupele acestora un magnet. Dupa lipirea care se realizeaza cu ajutorul unei benzi dublu-adezive M3, lasi sa se usuce adezivul si poti atasa microfonul. Procesul de instalare este super simplu, la fel ca si conexiunea la PC. ModMic Wireless vine insotit de un dongle USB cu trei LED-uri care iti indica starea microfonului, daca este sau nu dat pe mute si te avertizeaza cand bateria este pe sfarsite. Pentru instalarea la PC, doar conectezi dongle-ul, il imperechezi cu microfonul si esti gata de joaca.

Nu este nevoie de nici un pachet software, experienta fiind plug&play. Astfel ModMic Wireless poate fi atasat nu doar pe una, ci pe mai multe perechi de casti in functie de dispozitive. Daca vrei sa-l pui pe mai multe casti, poti face asta cu usurinta gratie magnetilor extra inclusi in pachet. Iar daca vrei sa cari microfonul cu tine fara riscul de a-l lovi sau scapa, acesta vine insotit de un hard-case. In aceasta carcasa gasesti si cabluri prelungitoare pentru dongle, cat si magenti extra si toate cele necesare functionarii optime.

Cat de performant este un astfel de microfon?

Trebuie sa incep prin a spune ca ModMic Wireless de la Antlion Audio nu este ieftin. Insa pentru pretul platit vei primi calitate audio de prima mana care rivalizeaza microfoane dedicate din aceeasi categorie de pret. Mai jos am atasat o mostra trasa cu microfonul atasat direct pe casca. Cam la asemenea calitate audio va puteti astepta, iar asta in conditiile in care exista putin zgomot de fond in momentul in care am inregistrat.


Review ModMic Wireless

Poate va intrebati insa ce veti face cu bateria: „Doar nu stau sa incarc intr-una microfonul.” Ei bine, nu prea este cazul deoarece producatorul ne asigura o durata de viata a bateriei de 12 ore. Asta inseamna ca poti sa-l folosesti cel putin doua zile de gaming intens. Acum realist, in cate zile apucati sa va jucati 12 ore? Iar acest microfon este o propunere foarte buna si pentru cei care fac steaming sau petrec ore in sir cu colegii de serviciu pe Zoom.

Merita investitia intr-un astfel de microfon?

Dupa cum spuneam si mai sus, ModMic Wireless de la Antlion Audio nu este un microfon ieftin. In acest moment, pretul de lista la PC Garage este de 698.90 lei ceea ce il claseaza foarte sus in ierarhia microfoanelor. Pachetul pe care il primesti pentru acest pret insa pare sa fie rentabil la o vedere amanuntita. Calitatea audio combinata cu constructia robusta, posiblitatea de a-l conecta pe mai multe perechi de casti si conexiunea wireless cu o durata de viata lunga ofera un amestec interesant.

Ca si parere personala, comparativ cu microfonul pe care il folosesc pentru livestreaming (Trust EXXO), acest ModMic Wireless nu este cu mult mai scump si ofera calitate audio mai buna. Pe viitor imi veti mai auzi vocea, iar atunci s-ar prea putea sa fie prin intermediul acestui microfon. Pana la urma tot cu castile pe cap sunt; ce mi-e si un microfon agatat pe ele?

Review ModMic Wireless

Calitatea sunetului – 9

Experienta de utilizare – 9

Raport calitate/pret – 7

8.3

Best Buy!

ModMic Wireless de la Antlion Audio este un microfon ce strapunge gama premium, insa risca sa devina irelevant contra modelelor profesionale. Marele sau atuu insa este modularitatea si conexiunea wireless alaturi de bateria care tine destul de mult. Daca cautati un astfel de produs, nu aveti motive sa mergeti mai departe de atat!

User Rating: Be the first one !

Visits: 177