Boxa inteligentă Google Nest Home se pregătește de lansare; O vedem în randări oficiale

Google Nest Home

Pe data de 30 septembrie Google ne pregătește un eveniment special de presă, acolo unde vom vedea un dongle Android TV, noi smartphone-uri și o boxă inteligentă Google Nest Home. Despre aceasta din urmă discutăm aici, fiind proaspăt văzută în randări oficiale în două variante de culoare: argintiu și gri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din câte știm, noua boxă ar urma să fie lansată sub branding Nest și aduce desigur asistentul vocal Google Assistant la bord. La fel ca și modelul Home Mini și acesta va fi acoperit de un material tip țesătură care nu va atrage praful și va fi în ton cu stilul camerei în care se află.

Google Nest Home

Pe seama imaginilor dezvăluite descoperim faptul că boxa va fi mai mare, astfel că așteptăm și un volum mai puternic. Nu există încă detalii tehnice, dar anterior am aflat că două astfel de boxe Nest vor putea fi conectate în setup pentru acustică stereo de înaltă fidelitate.

Mai remarcăm aici câteva elemente specifice precum cele 4 LED-uri frontale care ne vor informa dacă Google Assistant ne ascultă. În spate există un buton slide pentru dezactivarea microfoanelor și mai vedem și micul logo G tot în spate. Se va opta pentru un conector proprietar de alimentare, iar prețul estimat pentru boxa Google Nest Home este de 100 euro în Europa.

Visits: 73