Primele fotografii “pe viu” cu PlayStation 5 apar şi e cu adevărat o consolă masivă

Până acum am văzut numai randări cosmetizate cu consola PlayStation 5 şi iată că acum e momentul să vedem şi primele fotografii live. Nu de alta, dar consola a fost listată pe site-ul autorităţii NCC din Taiwan, ocazie cu care ne dăm seama cât de masivă este de fapt.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vă reamintesc că acest dispozitiv a primit deja preţ şi dată de lansare inclusiv în România: de la 1999 lei pentru versiunea digitală şi 2499 lei pentru cea cu Blu-Ray. A fost disponibilă la precomandă în această săptămână şi se livrează de pe 19 noiembrie. Revenind la listarea de la NCC, produsul apare fotografiat din toate unghiurile, alături de accesorii. Vedem cu această ocazie că formă consolei îţi permite să o amplasezi vertical sau orizontal fără probleme, deşi grosimea sa uriaşă te va face să ţii mai degrabă PS5 pe verticală, decât pe orizontală.

Era deja clar de ceva vreme ce acest device e mult mai mare decât Xbox Series X, care va sosi sub forma unui paraleliped compact şi uşor de amplasat oriunde. Ambele console sunt gândite din start să fie ţinute vertical. Controllerul wireless pare a sosi şi cu un încărcător wireless, care va face încărcarea mai simplă nefiind nevoie să ne încurcăm în cabluri. Mai vedem şi un stand cu cabluri USB-A la USB-C, iar pentru a ţine consola vertical vei avea nevoie de acel suport/stand special.

Apropo, ceea ce vedeţi în imagini este varianta cu disc a lui PS5, deoarece cea Digital Edition ar fi mai subţire şi mai echilibrată atunci când este ţinută orizontal. Toate pantele şi denivelările lui PS5 te pot face să spui adio de le a mai ţine jocuri sau un controller pe ea la orizontală. Va reaminesc că acest device aduce un SSD de 825 GB, gaming 4K, acustică 3D, WiFi 6, procesor AMD Zen 2 octa core şi 16 GB memorie GDDR6. Avem şi GPU AMD Radeon RDNA cu Ray Tracing şi 10.3 TFLOPS.

Controllerul este un DualSense cu microfon, feedback haptic, port USB-C, încărcare rapidă şi butoane trăgaci cu extra sensibilitate.

Visits: 53