Tim Drone

iOS 14 este primit cu bratele deschise de catre utilizatori

In urma cu o saptamana, iOS 14 a devenit cea mai recenta versiune a sistemul de operare in mod public. Noua versiune prezentata a fost asimilata foarte rapid de catre comunitatea posesorilor de iPhone. Daca luam in considerare lista tuturor dispozitivelor compatibile, rata de upgrade a crescut cu pana la 25%; intr-o perioada relativ scurta de timp. De ce este important acum acest aspect? Deoarece versiunea iOS 13 a atins mult mai greu acest prag.

iOS 14
Sursa: Compania Mixpanel

Studiul a fost publicat de catre compania Mixpanel pe site-ul lor oficial, oferind un grafic foarte detaliat. Totul ar putea avea legatura cu noile schimbari prezentate in cadrul evenimentului Time Flies. Compania nu a dezvaluit inca nimic despre noua generatie de iPhone, insa, focusul principal a fost indreptat spre software si servicii.

iOS 14 vine la pachet cu widget-uri si inca ceva

Noul iOS 14 introduce widget-uri pentru utilizatori la cererea publicului. Era si cazul, utilizatorii Android aveau disponibil acest truc de ani buni. Acestea din urma arata indeajuns de bine si chiar pot afisa o cantitate foarte buna de informatii. Sa nu uitam si de noile upgrade-uri in zona de securitate. Utilizatorii iOS-ului 14 vor fi avertizati printr-un indicator sub forma unui punct colorat in coltul din dreapta sus, atunci cand senzorul de camera este utilizat.

iOS 14 iPhone Green Orange LED

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *