OnePlus 8T urmeaza sa fie prezentat in cadrul unui eveniment

OnePlus va anunta urmatorul terminal high-end numit OnePlus 8T in urmatoarea luna. Evenimentul va fi difuzat in mediul online pe data de 14 octombrie, ora 17:00 in Romania. Daca toamna se numara bobocii, companiile incep sa lanseze cu nemiluita tot mai multe produse. De data aceasta, compania promite fanilor un telefon comnplet noua, care va cuprinde o gama noua de trasaturi deosebite. Tehnologii implementate si imbunatatite pentru a livra in continuare experienta OnePlus pe care o stim. Sa vedem despre ce ar putea fi vorba.

OnePlus si-a livrat terminalele de top sub forma seriei T, ca un liant de legatura intre generatia veche si cea noua. Cele mai importante modificari se aflau fie in zona camerei sau a ecranului. OnePlus 7T este un bun exemplu de oferit in acest caz. Terminalul era echipat c-un ecran de 90Hz si un al treilea senzor de camera, in comparatie cu OnePlus 7.

OnePlust 8T ar putea primi o serie de upgrade-uri mari

Daca ar fi sa ne ghidam strict dupa ultimele zvonuri aparute, OnePlus 8T ar arata foarte similar cu versiunea standard in zona ecranului. Posibil sa primeasca un ecran cu rata de 120Hz, un senzor pentru captura tip portret si o baterie de capacitate mai mare; in jur de 4.500mAh. Nu ramane decat sa asteptam evenimentul. Daca doriti sa participati, puteti accesa site-ul direct prin postul lor atasat mai sus in cadrul articolului sau direct de pe site-ul companiei.

Visits: 85