Razer a lansat noi periferice fără fir pentru gaming de top: BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro şi BlackWidow V3 Pro

Razer a anunţat în această săptămână lansarea de noi periferice fără fir pentru gaming de top, bazate pe tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, care aduce latenţă ultra scăzută. E vorba despre 3 periferice legendare, acum disponibile şi în varianta wireless: Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro şi BlackWidow V3 Pro. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce este HyperSpeed? Ei bine e vorba despre o tehnologie care asigură cea mai mică latenţă wireless de doar 195 microsecunde, cu 25% mai rapidă decât alte tehnologii wireless de pe piaţă. Primele mouse-uri cu HyperSpeed au fost deja testate şi validate de jucători profesionişti din toată lumea, iar acum vedem tehnologia implementată şi pe o tastatură şi căşti Razer. Iată despre ce e vorba:

Razer Blackshark V2 Pro

Avem de-a face cu o pereche de căşti, care aduc aceleaşi avanataje la nivel de microfon şi redare a sunetului ca şi recent lansatul BlackShark V2. Ca noutate avem o carcasă de microfon superioară, dar şi o incintă suplimentară pentru difuzoare. Mulţumită lui HyperSpeed avem o experienţă audio captivantă şi fără pierderi de calitate. Este un plus şi autonomia de până la 24 de ore , dar şi distanţă de până la 12 metri de acoperire wireless. Produsul foloseşte aceleaşi difuzoare Razer TriForce Titanium de 50 mm, folosite şi pe BlackShark V2.

Incinta audio suplimentară aduce şi o calitate audio sporită, înalte bine definite şi medii bogate, dar şi un bas foarte puternic. Prin tehnologia THX Spatial Audio, RazerBlackShark V2 Pro oferă sunet poziţional captivant la 360 de grade. Noul microfon integrat HyperClear SuperCardioid de 9.9 vă ajută să comunicaţi cât mai bine cu coechipierii. Căştile au o spumă cu memorie, deosebit de moale şi se vând la preţul de 199.99 euro.

Razer DeathAdder V2 Pro

DeathAdder este unul dintre cei mai respectaţi mouşi din lume, vânzând peste 10 milioane de unităţi din această gamă. Noua versiune primeşte upgrade-ul HyperSpeed şi oferă 3 moduri de conectare: via Bluetooth, cu 120 de ore de funcţionare, via HyperSpeed Wireless pentru latenţe mici, cu 70 de ore de autonomie şi prin cablul Razer Speedflex. Accesoriul cântăreşte doar 88 de grame, greutate atinsă fără a se apela la designul tip fagure. Avem şi switch-uri optice Razer la interior, ajunse la generaţia a doua, iar ele sunt certificate pentru până la 70 de milioane de acţionări.

Sunt şi 8 butoane programabile, personalizate cu aplicaţia Razer Synapse 3. Mouse-ul poate stoca intern până la 5 profiluri, care pot fi accesate cu uşurinţă de oriunde. Se remarcă şi senzorul optic inteligent Razer Focus+ de 20.000 de DPI şi patinele din 100% PTFE. Acest mouse costă 149.99 euro.

Razer BlackWidow V3 Pro

BlackWidow V3 Pro este o tastatură wireless şi aduce şi o premieră, fiind primul model wireless de gaming realizat de Razer. Autonomia este de până la 200 de ore şi vine cu switch-uri mecanice îmbunătăţite şi taste Doubleshot din ABS. Noile Razer Mechanical Switches au un înveliş transparent, ce permite utilizarea unei iluminări Razer Chroma RGB mai intensă, iar switch-urile mecanice Yellow sunt mai silenţioase, mulţumită unor elemente din silicon adăugate sub fiecare tastă.

Switch-urile sunt certificate pentru până la 80 de milioane de apăsări. Tastatura are un cadru solid din aluminiu, butoane media dedicate, o rotiţă multifuncţională şi suport de încheieturi. Se poate conecta via Bluetooth sau USB-C. Costă 249.99 euro.

Visits: 36