Rocket League adopta modelul free-to-play si va disparea de pe Steam

Rocket League a primit o serie de schimbari majore ziua trecuta. Jocul a adoptat un model free-to-play, transformandu-se intr-o exclusiva pentru EpicGames Store. Da, in curand jocul va parasi complet platforma celor de la Valve in mod oficial. Practic, singura sursa din care vei mai putea sa descarci jocul pentru versiunea de PC, va fi prin intermediul magazinului de jocuri Epic. Vestea buna pentru posesorii versiunii de Steam a jocului ar fi data de posibilitatea de-a juca/descarca in continuare acest titlu.

Rocket League a mai primit din partea dezvoltatorului un Season One Rocket Pass pentru toate platformele. Un dlc care include o serie de modifcari noi pentru jucatorii care vor urca in rank. Ca un mic bonus, schimbarea catre acest model permite posesorilor de PlayStation sa se joace componenta online fara sa mai achite lunar abonamentul PS Plus.

Singura problema pe care o intampina jocul acum este legata de componenta online. Din cauza numarului mare de jucatori si a valului de utilizatori noi, serviciile oferite de EpicGames au intampinat o serie de probleme. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre noul update, puteti accesa direct de aici notitele. Voua cum vi se pare noua schimbare? A fost cu adevarat o miscare buna sau nu din partea dezvoltatorului?

Rocket League

Visits: 54