Noul aspirator vertical Samsung Jet ajunge în România şi aspiră cu putere de până la 200W

Samsung a anunţat sosirea în România a noului său aspirator vertical Samsung Jet, cu putere de aspirare de până la 200W. Avem de-a face cu o nouă linie de produse fără cablu de alimentare care îţi permit să cureţi locuinţa fără a te mai împiedica de cabluri şi la unghiuri mai flexibile de curăţare. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aspiratoarele Samsung Jet vin cu motor cu invertor digtal, care încorporează lamele montate prin ultrasunete şi un difuzor care optimizează fluxul aerului. Mecanismul este atât unul puternic ca aspirare, dar şi durabil în timp. Tehnologia Jet Cyclone dispune de nouă cicloni separaţi, fiecare cu 3 intrări diferite, pentru a minimiza pierderea puterii de aspirare atunci când se captează particulele fine de praf. Aveţi şi o autonomie destul de generoasă, de până la o oră de utilizare continuă, cel puţin pentru modelul VS75.

Bateria poate fi înlocuită cu uşurinţă, iar utilizatorii pot prelungi sesiunea de curăţenie până la 2 ore. Bateria de rezervă pentru aspiratoarele Jet se poate cumpăra separat. Samsung Jet este completat de o diversitate de perii motorizate care oferă soluţii de curăţare pentru diferite scenarii, adaptate tuturor stilurilor de viaţă, tipurilor de podea şi obiceiurilor de curăţenie. Pentru extra igienă există un sistem de filtrare HEPA cu 5 straturi, iar filtrele sunt verificate şi certificate de către British Allergy Foundation, captând 99.9999% din particulele de praf şi alergeni.

Recipientul lavabil de gunoi al Samsung Jet, dar şi tamburul detaşabil ajută la o mentenanţă mai uşoară, dar şi spălare şi golire mai uşoară. Staţia de încărcare 2 în 1 a Samsung poate fi ajustată şi le permite utilizatorilor să încărce dispozitivul mai uşor. Puteţi face şi încărcarea vertical pentru a economisi spaţiu. Jet e şi foarte uşor, la doar 1.66 kilograme. Cele 3 modele vândute la noi sunt Jet 70 Complete, Jet 70 Turbo şi Jet 75 Premium.

Preţurile sunt de 2209 lei, 1869 lei, respectiv 2449 lei.

Visits: 36