Ring lansează o dronă de supraveghere video pentru locuință; Se numește Always Home Cam și zboară prin casă

Ring

Dacă ieri aflam detalii despre o cameră video de supraveghere pentru exterior și cu autonomie de un an, iată că astăzi descoperim un model inedit. Este vorba despre Ring Always Home Cam – o dronă de supraveghere video care va zbura prin casă pentru a verifica dacă totul este în siguranță.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ring Always Home Cam

Această cameră de supraveghere poate fi programată pentru a urma o cale presetată la interiorul casei și astfel monitoriza secțiuni din locuință. Potrivit producătorului, camera-dronă poate verifica dacă ai lăsat ușa sau fereastra deschisă, cuptorul în funcțiune – asta de la distanță și atunci când nu ne aflăm acasă.

Ring

Aflăm că dispozitivul se poate conecta cu un senzor Ring Alarm pentru a detecta cauza ce a condus la activarea alarmei sonore. Suntem asigurați de faptul că această cameră a fost creată cu accent pe intimitatea utilizatorului și că va înregistra video doar atunci când se află în zbor prin casă.

[embedded content]

În modul dock, camera este blocată în mod fizic și astfel se previne înregistrarea video. De asemenea, pentru a atenționa utilizatorii, în momentul în care se începe înregistrarea video este redat un semnal sonor pentru a asigura faptul că nu înregistrează discret o cameră. Cât despre preț, Ring Always Home Cam va costa 249 dolari și va fi vândută începând de săptămâna viitoare în SUA.

Ring Car Alarm

Ring a mai lansat astăzi și alte produse, printre care și Car Alarm. Acesta din urmă este un device wireless ce se conectează la portul OBD-II al mașinii și va notifica utilizatorul în aplicația Ring de orice încercări de spargere, lovituri. Îți permite să declanșezi o sirenă de la distanță și costă 59.99 dolari.

Ring

Avem de asemenea și pe Ring Car Cam – un dash cam ce include camere la ambele capete și poate fi utilizată pentru a monitoriza spargerile sau accidentele, livrând alerte pe telefon și un feed live. Prețul său este de 199.99 dolari. Nu în ultimul rând avem și platforma Ring Car Connect compatibilă cu automobilele Tesla. Prin achiziția sa la prețul de 199.99 dolari și instalarea unui device aftermarket, utilizatorii vor putea urmări clipurile Tesla Sentry Mode din aplicația Ring.

Visits: 24