AMD isi pregateste un stoc suficient de mare pentru placile video RX 6000

In toamna acestui an, AMD si-a rezervat o luna intreaga pentru lansarea celor doua noi generatii de produse. La inceputul lunii vom afla modul in care tabara rosie a reusit sa-si imbunatateasca procesoarele; in timp noile placi video vor fi prezentate mai spre sfarsit. Daca zvonurile in legatura cu procesoarele nu v-au starnit atat de mult atentia (pe buna dreptate), placile video din seria RX 6000 reprezinta cu adevarat un punct mai mare de interes. Daca procesoare bune am obtinut deja, cum ramane insa cu placile lor video RDNA2?

Intr-o postare pe Twitter, Frank Azor a oferit un raspuns care merita din plin mentionat. Daca nu ati aflat inca, Frank ocupa in prezent pozitia de Chief Architect of Gaming Solutions la AMD. Persoana care a adresat intrebarea era putin frustrata putin din cauza stocului lipsa a modelului RTX 3090, care a urmat dupa lansarea NVIDIA. Stiti deja problema, majoritatea placilor au fost cumparate cu ajutorul unor boti programati.

Ei bine, din raspunsul oferit reiese interesul producatorului pentru a livra suficiente placi video, dupa evenimentul de prezentare. O lansare in care se va tine cont de promisiunile facute la adresa fanilor. Mai asteapta cineva noua generatie de placi video dezvoltate cu ajutorul arhitecturii RNDA2? Vor reusi sa se ridice la nivelul asteptarilor?

AMD Radeon

Visits: 29