Televizoarele Huawei Smart Screen vor fi primele dispozitive actualizate la HarmonyOS 2.0

Huawei

Până când va sosi pe smartphone-uri, aflăm că HarmonyOS 2.0 va fi inaugurat pe televizoarele Huawei Smart Screen. Aceasta este vestea recent făcută de compania chineză prin intermediul lui Zhi Hao, director al departamentului IoT (Internet of Things) și mai multe detalii descoperiți în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Așa cum spune și titlul postării de față, televizoarele Smart Screen vor fi primele dispozitive din portofoliu ce vor fi actualizate la HarmonyOS 2.0. Pe lângă acest anunț, a fost dezvăluit faptul că până la final de an va fi prezentată o nouă serie de Smart TV-uri pentru piața mass entertainment.

Huawei

Cât despre noua versiune a acestui sistem de operare, ea poate fi utilizată și pe alte dispozitive, inclusiv tablete și smartwatch-uri. Va ajunge și pe smartphone-uri, iar planul Huawei este acela de a aduce acest OS și pe laptop-uri, urmând a înlocui astfel Windows-ul preinstalat pe multe dintre dispozitivele sale.

Totodată, Huawei vrea să transforme HarmonyOS într-o soluție cross-platform ceea ce înseamnă că OS-ul poate fi implementat flexibil pe diferite device-uri, de la smartwatch-uri, PC-uri, mașini și altele.

Visits: 29