Smart TV-ul Oppo primeşte un teaser: are ecran de 65 inch, cameră pop up, panou 4K la 120 Hz

Oppo a confirmat de ceva vreme că va lansa primul său smart TV în luna octombrie. Ei bine acum aflăm extra detalii despre acest dispozitiv, care va aduce un panou 4K la 120 Hz, dar şi o cameră pop up. Mai jos vedeţi şi o primă randare a sa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ne aşteptăm ca primele televizoare Oppo să semene destul de mult cu primele modele OnePlus, de altfel. Oppo vine după o aniversare de 16 ani şi următorii săi 16 ani implică planuri de extindere şi în alte zone, inclusiv cea TV. Un teaser video a fost şi postat pe Weibo pentru acelaşi dispozitiv, filmat în 8K RAW, dar masterizat în 4K la 120 FPS, putând fi vizionat pe noul TV. Zvonacul Digital Chat Station afirmă că panoul folosit pe acest televizor Oppo va fi unul QLED şi va sosi în două diagonale: 55 inch şi 65 inch.

Va avea şi refresh rate de 120 Hz MEMC şi difuzoare tunate de un brand danez. Camera pop up ar fi bună pentru apeluri video şi funcţii de fitness, inspirată de mecanisme similare de pe televizoare Huawei şi Honor. Televizorul cel nou are muchii înguste şi o bărbie puţin mai mare, lăsând loc pentru un logo Oppo aplicat acolo. Are şi un suport cu finisaj cromat. Vom primi şi o telecomandă Bluetooth şi control vocal. Producătorul acestui Oppo TV ar fi TPV Display Technology, o companie care colaborează şi cu AOC, Envision şi Philips.

Încă nu ştim ce preţuri va practica Oppo, dar mă gândesc că vor fi unele mari, având în vedere dotările de top.

Visits: 79