Microsoft prezintă 5 accesorii noi Surface: mouse, tastaturi, adaptor 4K

Microsoft a prezentat în această săptămână, pe 1 octombrie un nou laptop cu preţ mai accesibil, din gama Surface, dar şi o nouă variantă de tabletă Surface Pro X, cu procesor nou. Pe lângă acestea au debutat şi periferice şi accesorii noi: mouse, tastatură, adaptor 4K. Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste produse sunt gândite special pentru lucrul şi şcoala de acasă. Microsoft Designer Compact Keyboard este primul periferic, care vine cu toate butoanele QWERTY, dar păstrează un design compact. Este şi gândită să fie conectată la 3 terminale simultan via Bluetooth, schimbând între ele cu uşurinţă. Poate funcţiona 2 ani pe un set de baterii şi va sosi în 2 variante de culoare. Costă 69.99 dolari şi are un rând special de butoane shortcut/function.

Apare şi Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse, care este un mouse compact cu o zonă mai moale pe care să îţi odihneşti degetul mare. Apar şi 2 două butoane customizabile pentru shortcuturi, pentru a nu mai face trecerea atât de des la tastatură. Există şi o rotiţă de scroll, o varietate de culori, inclusiv un portocaliu foarte viu. Preţul este de 49.99 dolari.

Apoi vine ultra minimalistul Microsoft Modern Mobile Mouse. Acesta este foarte plat şi angular, aproape că nu distingi cele două butoane principale. Rotita are un design industrial brut, interesant. E gândit să funcţioneze în tandem cu Surface Laptop Go, pentru cei care vor altceva în afară de trackpad. Vine pe nuanţe gri şi bej.

Avem şi un Microsoft Number Pad, o mică tastatură numerică-accesoriu, bună pentru cei care lucrează în contabilitate şi cu Excel-uri şi calcule multe. Se conectează via Bluetooth şi USB şi costă 24.99 dolari.

Microsoft 4K Wireless Display Adapter completează lista, un adaptor wireless care va permite să conectaţi un laptop la un ecran extern, cu suport cu rezoluţie ce merge până la 4K. Are un conector USB-A la un capăt şi unul HDMI la celălalt. Costă 69.99 dolari.

Visits: 53