FIFA 21 se lansează pe 9 octombrie şi dezvăluie top 10 jucători din Liga 1 ca rating-uri

FIFA 21 debutează oficial pe 9 octombrie şi pentru al doilea an la rând include şi Liga 1. EA Sports a făcut oficială lista cu cei mai bine cotaţi 10 jucători din Liga 1, în frunte cu Constantin Budescu de la Astra Giurgiu. Campioana CFR Cluj are 4 jucători în top 10 şi mai multe detalii aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

FIFA 21 va sosi pe 9 octombrie, dar norocoşii din EA Access îl pot juca deja de pe 1 octombrie. Aduce peste 17.000 de jucători, peste 700 de echipe şi peste 90 de stadioane şi 30 de ligi la nivel global. Îl are pe Kylian Mbabppe pe coperta şi include şi competiţii speciale precum UEFA Champions League, Conmebol Libertadores şi mlte altele.

[embedded content]

Liga 1 a fost actualizata cu numărul mai mare de echipe faţă de sezonul trecut, iar lista cu top 10 jucători după rating-uri se afla mai jos:

  1. Constantin Budescu (CAM, Astra Giurgiu): OVR 75
  2. Florinel Coman (LW, FCSB): OVR 74
  3. Dennis Man (RW, FCSB): OVR 73
  4. Dan Nistor (CM, Univ. Craiova): OVR 73
  5. Paulo Vinicius (CB, CFR Cluj): OVR 73
  6. Denis Alibec (ST, Astra Giurgiu): OVR 72
  7. Cristian Balgradean (GK, CFR Cluj): OVR 72
  8. Camora (LB, CFR Cluj): OVR 72
  9. Alexandru Cicâldau (CM, Univ. Craiova): OVR 72
  10. Ciprian Deac (RW, CFR Cluj): OVR 72

Sunt curios dacă vom putea juca cu Camora la naţională României, având în vedere că a fost naturalizat recent. EA Sports a sărbătorit premiera mondială a jocului pe 1 octombrie, printr-un eveniment transmis online, care a inclus un mega concert de 22 de ore. Au mixat şi cântat live, prin transmisiune live stream artişti ca Dua Lipa, Anitta, Diplo şi Tame Impala.

FIFA 21 este produs de către EA Vancouver şi EA România şi va sosi pe PS4, Xbox One, Windows, Nintendo Switch, Google Stadia, dar şi consolele next gen. Cine are jocul pe consolele actuale primeşte upgrade gratuit automat la variantele viitoare. Vom avea şi VOLTA FOOTBALL, cu soundtrack separat şi noi provocări şi moduri ca VOLTA Squads şi FEature Battles Modes. Apar şi 5 noi locaţii: Sao Paulo, Paris, Sydney, Dubai şi Milano.

Ultimate Team a primit şi gameplay co-op, sub forma lui Division Rivals, Squad Battles şi Friendlies.

Visits: 63