Prima transa de Apple AirPods Studio ar urma sa fie gata pana la finalul lui Octombrie

Apple urmeaza sa gazduiasca evenimentul „Hi, speed!” pe data de 13 Octombrie. In cadrul acestuia va fi anuntat iPhone 12, insa noul telefon nu va veni singur. Se pare ca noil casti Apple AirPods Studio ar fi gata de prezentare; ba chiar mai mult de atat, prima transa de casti ar urma sa fie gata de comercializare la finalul lunii.

Aceasta veste pare cu atat mai logica cu cat Apple a oprit si vanzarile pentru accesorii third-party. Apple AirPods Studio ar oferi caracteristici asemanatoare cu modelele altor producatori de top, dar ofera un design minimalist, tipic producatorului american. Iar daca acestea vor fi gata de livrare pana la finalul lunii, ma gandesc ca imediat dupa evenimentul din data de 13 Octombrie vei putea plasa o pre-comanda. In acest fel, castile ar urma sa fie livrate in urmatoarele doua saptamani. Chiar daca informatia nu vine direct de la Apple, subiectul a fost abordat de Jon Prosser.

Pe scurt, ne putem astepta ca Apple AirPods Studio sa aiba niste cupe magnetice imense pe un cadru metalic care ar trebui sa le ofere durabilitate sporita. In plus, se pare ca acestea vor putea fi incarcate cu ajutorul unui USB Type-C, insa nu au si un jack 3.5mm, deci vor functiona doar wireless. Sa speram insa ca durata de viata a bateriei este destul de mare. Pretul noilor casti ar urma sa fie in jur de 350$. Asta le-ar plasa in aceeasi categorie de pret cu modele high-end de la Sony, Bose si alte branduri consacrate.

Visits: 40