Cele mai bune oferte de Nintendo Switch

de Redactie Hit.ro | 8 octombrie 2020

Nintendo

Daca cititi acest lucru, este posibil sa fi observat ca cererea de oferte Nintendo Switch a depasit cu mult oferta in ultimele luni. Atat Switch-ul, cat si Switch-ul Lite au avut un stoc redus de la unii comercianti, existand unele scaderi serioase de preturi de la vanzatorii independenti.

Deci, in acest stadiu, faceti bine sa gasiti oricare dintre console la pretul de vanzare cu amanuntul sau aproape. Cu toate acestea, pot fi gasite si exista cateva oferte frumoase si despre jocuri si accesorii.

Inca nu exista oferte Amazon Prime Day Nintendo Switch live, dar daca sunteti un cumparator dedicat Amazon, exista cateva oferte Switch bune pentru dvs. Retineti ca acestea nu fac parte din Prime Day si ca mai tarziu ar putea exista reduceri si mai mari. Desigur, vor exista si mai multi oameni care vor concura pentru a intra in acele oferte limitate.

Exista un motiv pentru care Nintendo Switch este deficitar. Nintendo a crescut incasarile cu aceasta consola hibrida, vanzarile fiind in mod constant ridicate de cand a fost lansat, din 2017. Spre deosebire de PS4 si Xbox One S, poate fi folosit ca dispozitiv portabil fara fir – nu spre deosebire de Nintendo 3DS, un alt produs Nintendo extrem de popular sau poate fi andocat si conectat la un televizor pentru a fi redat in stilul normal al consolei de acasa.

Recomanda   afisari

Visits: 56