Cele mai recente casti Redmi

de Redactie Hit.ro | 8 octombrie 2020

Casti redmi

Indiferent daca este vorba de smartphone-uri, laptopuri sau dispozitive portabile, sub-marca Redmi a Xiaomi este bine-cunoscuta pentru ca ofera, in cea mai mare parte, un raport calitate-pret excelent. Firma este cu siguranta la inaltimea acestui etos cu cele mai recente casti audio.

Brandul Xiaomi a lansat castile fara fir Bluetooth Redmi SonicBass si Redmi Earbuds 2C. Incepand cu fostul produs, va uitati la un design cu banda pentru gat cu casti magnetice si un rating IPx4 pentru un design rezistent la stropi.

Castile SonicBass ofera, de asemenea, functionalitate dubla de asociere, microfoane duale cu anulare a zgomotului, buton multifunctional si pana la 12 ore de redare a muzicii (incarcarea a doua ore prin microUSB).

Intre timp, Redmi Earbuds 2C arata similar cu bine primit Redmi Earbuds S in ceea ce priveste castile si designul carcasei. Obtineti o evaluare IPX4, precum si anularea zgomotului, un buton multifunctional si pana la 12 ore de redare cu carcasa de incarcare (care, in sine, dureaza doua ore sa se incarce prin microUSB).

Cele doua dispozitive vor fi disponibile prin Mi.com, magazinele Mi Home si partenerii de retail offline. Ambele dispozitive vor fi disponibile incepand de astazi (7 octombrie).

Recomanda   afisari

Visits: 46