Samsung Galaxy A42 5G este cel mai accesibil smartphone 5G

Samsung a lansat astazi Galaxy A42 5G, cel mai ieftin terminal 5G de pana acum. Compania incearca sa consolideze si mai mult seria Galaxy A prin aducerea conectivitatii 5G la un pret foarte accesibil. Noul dispozitiv este echipat cu toate invotaiile esentiale la care se asteapta utilizatorii, precum camera quad, display-ul Infinity U si bateria care rezista mult timp.

Sunt foarte entuziasmat sa va dezvalui cel mai accesibil smartphone 5G de pana acum. Galaxy A42 5G ofera , pe langa inovatie, si functii premium ce se imbina perfect cu conectivitatea super-rapida; acest lucru face parte din angajamentul nostru continuu de a facilita accesul conectivitatii de generatie noua pentru cat mai multi oameni. Tiberiu Dobre, Head of Mobile Division, Samsung Romania si Bulgaria

Galaxy A42 5G Specificatii

Divertisment 5G

Samsung Galaxy A42 5G ofera capacitati de steraming si descarcari super-rapide cu ajutorul tehnologiei 5G. Indiferent daca utilizatorii opteaza pentru jocuri mobile in timp ce se afla in deplasare sau streaming live in rezolutie 4K, conectivitatea super-rapida le va asigura un timp de raspuns cu mai putine intarzieri si performante maxime de fiecare data.

Display-ul imersiv HD Super AMOLED Infinity-U de 6.6″ da viata filmelor preferate la o claritate cinematografica, iar bateria de 5000mAh cu incarcare rapida le permite utilizatorilor sa urmeasca, sa acceseze si sa deruleze continutul dorit pentru mai mult timp.

Spatele dispozitivului dispune de un model stratificat, care creeaza un aspect vizual modern, premium. Designul ergonomic si marginile rotunjite fac din noul Galaxy A42 5G un dispozitiv confortabil si usor de utilizat cu o singura mana. Este disponibil in trei culori atragatoare; Prism Dot Black, Prism Dot White si Prism Dot Grey.

Surprinde si distribuie instant

Galaxy A42 5G dispune de un sistem de camere quad puternic cu multiple functii, care faciliteaza surprinderea sau inregistrarea momentelor ce merita imortalizate. Camera principala de 48MP si camera Ultra Wide de 8MP pot realiza fotografii landscape uimitoare, in timp ce camera Macro de 5MP si camera de adancime de 5MP pot surprinde detalii mai complexe ale obiectelor din prim-plan si pot crea un efect de estompare a fundalului in jurul subiectului. Camera frontala este de 20MP si este numai buna pentru seflie-uri si apeluri video.

Imbinand cei de 128GB de stocare interna si 4GB de memorie RAM, impreuna cu suportul MicroSD de pana la 1TB, utilizatorii vor putea surprinde si salva videoclipuri si fotografii fara grija spatiului de stocare insuficient.

Visits: 20