Designul OnePlus 8T este dezvăluit într-un video tip teaser oficial

Noul OnePlus 8T va fi dezvăluit în mai puțin de o săptămână. Data lansării este programată pentru 14 octombrie, dar ne putem aștepta la mai multe informații și “scăpări” până atunci. Este următorul dispozitiv ce se va lansa după OnePlus Nord, mid-range-ul de succes al companiei chineze. Șansele să vedem un OnePlus 8T Pro anul acesta, sunt foarte mici, neavând parte de nici un leak înregistrat până în acest moment.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Până în prezent, știm că OnePlus 8T va veni cu un modul de cameră quad de 48MP și un ecran de 120Hz. Câteva randări timpuri arătau că OnePlus 8T va avea un design schimbat în ceea ce privește poziționarea camerelor.

Telefonul va rula OxygenOS 11 bazat pe Android 11. Va veni și cu o cameră cu unghi ultra-larg. OnePlus lansează în mod regulat un teaser înainte de lansare, iată-l pe cel din acest an:

[embedded content]

În prim plan, ne sare în ochi modulul camerelor, care nu pare atât de protuberant. Culoarea și spatele telefonului sunt dezvăluite și observăm și butonul special Alert Slider cu care OnePlus ne-a obișnuit deja.

La ce ne așteptăm?

Telefonul OnePlus 8T va sosi cu o cameră frontală îmbunătățită, cu unghi ultra-larg. Nu suntem siguri, dar ar putea fi la fel sau mai bună decât camera selfie de 16MP de pe OnePlus 8. Așteptăm cu nerăbdare și ecranul Full HD AMOLED de 6,55 inch tactat la 120Hz cu scanner de amprente sub ecran. Pe lângă asta, telefonul ar trebui să vină cu suport HDR10+, un procesor Qualcomm Snapdragon 865 , 128 GB sau 256 GB stocare și 8 sau 12 GB de memorie RAM. Prețurile din Europa pentru OnePlus 8T au fost și ele leak-uite. Ne așteptăm ca varianta OnePlus 8T cu 8gb RAM si 128GB de stocare să coste 799€, iar varianta cu 12GB RAM și 256GB de stocare, să fie listată la 899€.

Visits: 15