Nou în magazine: Apple iPad Air 4 este disponibil la precomandă în România cu livrare în 7 zile

Nou în magazine: Apple iPad Air 4 este disponibil la precomandă în România cu livrare în 7 zile

Noul iPad Air 4 a fost prezentat oficial pe data de 15 septembrie și este cea mai nouă tabletă de la Apple. După o așteptare îndelungată, acesta este listat în sfârșit la precomandă prin intermediul QuickMobile. Avem parte și de o reducere de 3% dacă folosim codul QUICK202.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iPad Air 4 vine cu multe îmbunătățiri față de modelul precedent și aduce design-ul lui iPad Pro la un preț mai mic. Acum, tableta integrează un display de 10.9 inch Liquid Retina fiind și prima tabletă din gama Air ce dispune de margini subțiri.

La interior se află puternicul procesor Apple A14 Bionic pe arhitectură de 5nm, regăsit și pe noile modele de iPhone 12. Vine în variante de 64GB sau 256GB de stocare și într-o nouă gamă de culori vii. De alt fel, primim Wi-Fi 6, difuzoare stereo, dar și suport pentru stylus-ul Apple Pencil de generație nouă, cât și compatibilitate cu Magic Keyboard în care tableta pare că plutește. Ca OS avem iPadOS 14, iar tableta dispune și de o variantă LTE.

Quickmobile listează mai multe modele ale dispozitivului, atât Wi-Fi cât și LTE, în multiple variante de culori. Tableta este disponibilă la precomandă, începând de astăzi în România cu livrare în 7 zile accesând această pagină (-3% din preț folosind codul QUICK202).

Visits: 30