WhatsApp iti permite se scapi de anumite contacte fara sa le blochezi

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie gratie usurintei in utilizare. Insa acestei aplicatii i-a lipsit pana acum o functie: sa dai mute unui contact pe o perioada nedeterminata. In mod normal puteai sa faci asta pe o perioada cuprinsa intre opt ore si o saptamana. O noua actualizare include pentru prima oara si posibilitatea de a da mute cuiva permanent.

Chiar daca unii ar spune ca aceasta functie nu este neaparat utila, as avea o intrebare. De cate ori nu ati incercat sa scapati de mesajele abuzive primite de la cineva caruia nu ii puteti da block? Spre exemplu, urarile interminabile de Craciun si de Paste de la rude sau glumele rasuflate de la un coleg de serviciu. De acum vei putea face si asta fara sa mai fii pus in pozitia in care te intreaba cineva de ce l-ai blocat pe WhatsApp.

WhatsApp Mute Permanent

Aceasta caracteristica a fost pana acum disponibila in varianta Beta a aplicatiei. Dupa cateva teste, se pare ca functioneaza cum trebuie, astfel si-a facut loc in noua actualizare. Procesul ramane acelasi ca si inainte, doar ca in momentul in care vrei sa dai mute cuiva, ai o optiune noua in lista. Aceasta schimbare se aplica si grupurilor de WhatsApp. Deci un punct in plus pentru cei care chiar nu vor sa citeasca aberatiile care tind sa apara pe diverse grupuri din care fac parte. Noua functionalitate a fost deja introdusa, deci daca nu iti apare in meniu, tot ce trebuie sa faci este un update al aplicatiei. Liniste si pace!

Visits: 43