Carcasa asta Micro ATX iti va face PC-ul sa arate ca un attack helicopter

Vrei o carcasa ceva mai deosebita, dar in acelasi timp si micuta? Ai putea sa arunci o privire la acest Micro ATX. mATX-urile sunt de ceva vreme destul de populare, prin faptul ca nu iti ocupa atat de mult spatiu pe birou si pot duce lejer componente performante.

AH T200 este un micro ATX de acest tip. Varianta in miniatura a carcasei Thermaltake AH T600 full tower, micutul asta are un design care ii confera ventilatie eficienta si laturi acoperite cu panouri din sticla securizata. Partea din fata este cireasa de pe tort, caci face ca AH T200 sa arate ca un elicopter. Din ala pe care l-ai vedea numai in filme cu Rambo, doar ca la dimensiunile 44.4 x 28.2 x 55.1 cm.

Partea buna la AH T200 este ca poti sa iti admiri RGB-urile cam din orice unghi, daca faci un cable management frumusel, iar modelul flexibil al carcasei iti permite asta. In plus, ai sloturi ascunse pentru trei SSD-uri, panourile laterale sunt atasate prin balamale, iar componentele pot fi montate foarte usor odata ce „scheletul” carcasei este expus, aproape instantaneu.

carcasa micro atx

AH T200 ofera destule posibilitati de customizare si aranjamente stufoase. Cu toate astea, o documentare in prealabil despre compatibilitatea componentelor este recomandata. Pentru ca, de exemplu, nu poti sa montezi placa video pe verticala, si ai restrictii la dimensiunile componentelor. DAR ar avea suficient spatiu ca sa montezi pana si un monstru de RTX 3090. Ar trebui sa te asiguri si ca ai o placa de baza micro ATX sau mini ITX.

Carcasa micro atx

Pe partea de sus a carcasei se regasete butonul de power/reset, alaturi de doua sloturi USB 3.0 tip A si un slot USB 3.1 Gen 2 tip C.

AH T200 poate fi cumparata pe alb sau pe negru de pe site-ul producatorului, la pretul de 150 de dolari. Aparent, carcasa nu poate fi achizitionata in Romania

Ca sa fie toata lumea impacata, pe langa videoclip, mentionez aici si dimensiunile maxime ale componentelor care pot fi montate in carcasa:

  • 3 SSD-uri 2.5″ sau 2 HDD-uri 3.5″ (grosime maxima 22 mm)
  • 2 SSD-uri 2.5″ pentru panourile ascunse din fata
  • 2 ventilatoare de 120 mm sau de 140 mm pentru partea de sus
  • 2 ventilatoare 120 mm sau de 140 mm pentru partea din fata
  • 1 AIO CPU cooler de 240 mm sau de 280 mm pentru partea din fata
  • GPU cu lungimea de pana la 320 mm
  • PSU cu lungimea de pana la 180 mm
  • CPU cooler cu inaltimea de maxim 150 mm

Visits: 41