Canon lansează PIXMA PRO-200, o imprimantă color A3+, cu un sistem cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi

Canon Europe a anunţat lansarea unei noi imprimante color A3+, PIXMA PRO-200. Acesta este un model rapid, uşor, compact, bun pentru fotografii amatori, care îşi doresc să imprime fotografiile preferate. Acest model poate imprima pe o gamă extinsă de tipuri de hârtie, cu texturi şi dimensiuni diferite, oferind utilizatorilor imagini arătoase, pline de culoare, imprimate de pe smartphone, tabletă sau PC.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest dispozitiv vine ca succesor şi înlocuitor pentru PIXMA PRO-100S şi poate imprima pe dimensiuni până la A3+. Are un sistem cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi, care oferă nuanţe intense de negru şi culori vibrante la fiecare imprimare. PIXMA PRO-200 are o capacitate de imprimare în doar 90 de secunde, ceea ce permite utilizatorilor să aibă un flux de lucru constant. Afişajul de 3 inch al imprimantei le permite fotografilor să gestioneze mai uşor procesul de imprimare cu ajutorul interfeţei.

În plus, PIXMA PRO-200 le oferă utilizatorilor o serie de opţiuni de imprimare, regăsite în software-ul Canon Professional Print & Layout, care simplifică întregul proces, de la fotografiere la imprimare. Pentru cei care vor mai multe detalii despre dimensiuni, ei bine imprimanta cântăreşte doar 14.1 kilograme şi ocupă cu 15% mai puţin loc decât modelul anterior, fiind ideală pentru a fi folosită acasă sau într-un studio mai mic. Are un design plăcut şi utilizatorii pot verifica uşor nivelurile de cerneală sau alte setări pe afişajul LCD încorporat.

PIXMA PRO-200 se poate conecta prin WiFi şi poate imprima pe întreaga suprafaţă fără margini pe hârtie pentru lucrări artistice şi pe hârtie lucioasă. În plus, poate imprima pe hârtie de diferite dimensiuni standard până la A3+, dar şi pe dimensuni atipice cu lungime de maxim 39 de inch, pe hârtie produsă de Canon sau alte companii.

Visits: 32