Sony PlayStation 5 a început să primească unboxing-uri în toată lumea; Iată ce se află în cutie (Video)

Azi e un fel de revelion al pasionaţilor de console, pentru că a început avalanşa de unboxing-uri şi prime impresii despre Sony PlayStation 5. Vă reamintesc că acest dispozitiv soseşte în SUA şi în alte ţări vestice pe 12 noiembrie, iar în România intră în magazine pe 19 noiembrie. Hai să vedem ce a avut de spus Marques Brownlee la unboxing-ul său.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vă reamintesc că această consola costă 1999 lei în varianta digital, fără disc Blu-Ray, dar şi 2499 lei în varianta cu Blu-Ray. Marques a primit varianta finală, cu drive optic şi afirmă că avem o cutie uriaşă. Ştiind cât de înalt e Marques, chiar se vede că avem un ambalaj generos ca dimensiuni. Cutia din carton include consola într-o folie şi amortizată cu polistiren, plus o cutie separată pentru accesorii. Marques ne confirmă şi ceea ce bănuiam deja: consola este FOARTE MARE, dar şi înaltă.

[embedded content]

Vă reamintesc că PS5 măsoară 390 mm în lungime, 260 mm în grosime şi 104 mm în lăţime. Ar fi cea mai mare consolă de jocuri lansată până acum. Cântăreşte 4.5 kilograme, cu 50 de grame mai grea decât Xbox Series X. E drept că varianta Digital Edition scade la 3.9 kilograme. Panourile sale laterale pot fi înlăturate, deşi ajută la fluxul de aer. În cutia secundară avem cablul de alimentare cu menţiunea că nu mai avem şi un “brick”, controllerul PS5, manualul, cablul USB-C, cablul HDMI şi un dock/suport special pentru a fixa consola orizontal.

Conectica din spate include portul pentru alimentare, un HDMI, Ethernet, două USB-uri. Tot în spate, sus se află un Kensington lock. În faţă se află un port USB, un USB-C, buton Power şi buton Disc Eject. Marques ne mai prezintă şi o comparaţie cu un PS4 Pro, iar controllerul DualSense are mânerele mai alungite şi pronunţate, faţă de DualShock 4. Mai multe impresii aveţi în video şi îl aşteptăm şi noi la review.

PlayStation 5, prețuri în România:

Visits: 35