TCL a prezentat două noi prototipuri de televizoare cu ecrane rulabile

TCL a prezentat două noi prototipuri de televizoare cu ecrane rulabile

În cadrul conferinței DTC 2020 din acest an, producătorul de televizoare și echipamente electronice, TCL, a prezentat o serie de ecrane OLED rulabile. După trei zile de la prezentarea prototipurilor de telefoane mobile rulabile în cadrul Fold Universe, TCL pare să mizeze pe această nouă tehnologie vrând să o implementeze și pe alte dispozitive.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acum câteva zile vă prezentam primul televizor rulabil disponibil spre achiziționare de la LG (detalii aici). Pe scenă, TCL a prezentat însă două prototipuri de ecrane rulabile. Unul care se poate rula vertical, la fel ca LG Signature OLED R, iar altul care se poate extinde pe orizontală. Prin intermediul OLED-Info, regăsiți mai jos un scurt video demonstrativ din cadrul evenimentului.

[embedded content]

Televizorul OLED ce se poate rula pe orizontală este foarte interesant, având în vedere că până acum doar LG oferă un televizor funcțional care se extinde pe verticală. Din păcate, TCL nu a anunțat alte detalii precum numele noii serii de televizoare sau data lor de lansare.  Reținem că LG a prezentat primele sale prototipuri într-o expoziție în cadrul târgului de tehnologie CES 2019, iar lansarea a avut loc la sfârșitul acestui an, doar în Coreea de Sud. Compania TCL a intrat oficial și pe piața din România chiar în luna mai a acestui an. Din păcate, nu sunt speranțe să vedem noua tehnologie pe piață prea curând.

Visits: 23