Alege să te bucuri de viață în fiecare zi

Pe masura ce crestem, viata noastra incepe sa se complice… si asta deoarece noi vrem sa o complicam. Ramanem prinsi in trecut, ne legam de amintiri dureroase, pastram in viata noastra oameni dificili, toxici, ne pierdem in detalii, stam prea mult in fata usilor care nu se vor deschide niciodata pentru ca nu sunt menite pentru noi, ne facem prea multe griji pentru viitor si uitam sa traim in prezent.

Pe masura ce ne continuam drumul vietii noastre extrem de aglomerate, agitate, stresante, uitam de importanta fiecarei zile.

Fiecare moment pe care il traim este o noua oportunitate pentru noi sa lucram pentru a deveni o versiune mai buna a noastra, sa crestem frumos, sa evoluam, sa invatam sa fim fericiti cu adevarat, sa luptam pentru visurile noastre si sa le transformam in realitate.

Sunt 24 de ore in fiecare zi, ceea ce inseamna ca ai 24 de ore pentru a face pasi catre implinirea visurilor tale si a trai viata asa cum iti doresti.

Ne petrecem ani intregi din viata muncind de zor pentru a ne atinge obiectivele; cu toate acestea, uitam ca nu este important doar sa reusim, ci si sa ne bucuram clipa de clipa de calatoria pe care o parcurgem, de drumul pe care mergem.

Nu trai in rutina clipa de clipa. Nu face aceleasi lucruri zi de zi. Iesi din zona de confort, provoaca-ti sufletul sa simta adrenalina, sa faci lucruri care te sperie si sa traiesti mai frumos si mai intens ca niciodata. Propune-ti ca la batranete sa povestesti amintiri si nu visuri.

Seara minunata ,

Cu drag Ela

Visits: 178