World of Warcraft implineste 16 ani – Iata cum poti sarbatori in-game

Noiembrie este luna bucuriilor pentru iubitorii de WoW. Sa fiu sincer, am renuntat la aceasta obsesie, dar nu pot sa nu zambesc atunci cand observ dragostea si implicarea de care aceasta serie se bucura.

Luna aceasta, World of Warcraft isi serbeaza cea de-a 16 aniversare. 16 ani de cand tot luam la pas lumea fantastica si gigantica a jocului. Si, cu ocazia asta, Blizzard organizeaza un eveniment in-game care se desfasoara de saptamana aceasta si pana pe 22 noiembrie, sfarsindu-se cu o zi inainte ca Shadowlands sa apara.

Evenimentul ofera o sumedenie de reward-uri foarte dragute, precum si un Anniversary Gift Package, care creste rata de xp si progresul in reputatii cu 16% (pentru ca WoW face 16 ani, v-ati prins?). Bundle-ul contine si o invitatie pentru un questline special, pe care il incepi in Stormwind sau Orgimmar, in functie de ce factiune joci.

Isi va face aparitia si un nou vendor, de la care vei putea cumpara itemele din cadrul aniversarilor trecute, precum si un nou Crafted Clock of War, pe care il poti folosi pentru transmog. De asemenea, vei putea lua parte la un event PvP, The Korrak’s Revenge, unde vei avea sansa sa obtii noi mounts, si vei fi martor la intoarcerea unor bossi populari, ca Lord Kazzak si Azuregos.

Puteti arunca o privire pe site-ul IcyVeins, unde veti gasi informatii detaliate despre fiecare item si eveniment in parte. In ceea ce priveste expansion-ul Shadowlands, acesta aterizeaza pe servere pe 23 noiembrie. Pre-patch-ul este deja live, efectiv primul pas care te pregateste pentru sosirea expansion-ului. Pre-patch-ul aduce cu sine o multime de noutati, cum ar fi optiuni extinse de customizare a raselor, un nou starting zone (Exile’s Reach) si un level squish care pregateste terenul pentru schimarea level cap-ului la un maxim de 60.

Visits: 60