Actualizarea la macOS Big Sur cauzează probleme grave pentru mulți utilizatori de MacBook Pro

Actualizarea la macOS Big Sur cauzează probleme grave pentru mulți utilizatori de MacBook Pro

Ultima actualizare la macOS Big Sur a cauzat mai multor utilizatori de MacBook Pro probleme, dispozitivele rămânând blocate în timpul instalării, afișând doar un ecran negru.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că problema ar apărea frecvent pe modelele de MacBook Pro 13 late-2013 și mid-2014. Însă, utilizatorii altor modele au întâmpinat și ei dificultăți, iar alții spun că au reușit să rezolve bug-ul. Totuși, cele două modele de MacBook Pro 13 par a întâmpina probleme severe.

Acestea au fost dezvăluite de utilziatorii de MacBook de pe forumurile MacRumors, Reddit și site-ul pentru suport Apple. Nu există informații despre ce ar cauza aceste probleme și nici modalități simple de rezolvare. Aparent, nici resetarea NVRAM sau pornirea în Safe Mode nu rezolvă bug-urile, din spuse utilizatorilor.

Noul sistem de operare, macOS Big Sur, prezintă astfel un număr foarte mare de bug-uri încă de la lansare. Mai nou, noile dispozitive cu procesor Apple M1 la bord rămân blocate după revenirea la setările din fabrică. Totodată, acestea ar suferi de lag și încetiniri bruște din cauza unei caracteristici mai puțin cunoscute care verifică noile programe instalate pe computer.

Apple întâmpină momentan și probleme cu serverele, făcând imposibilă instalarea noului update pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi. Totuși, având în vedere problemele și bug-urile apărute, ar fi mai bine să așteptăm câteva săptămâni până acestea vor fi rezolvate.

Visits: 64