Logitech G Pro X Superlight – Cel mai usor mouse wireless de gaming de pana acum

Ultima oara cand am reinceput sa iau contact cu lumea mousilor superlight pentru gaming ( nu neaparat Logitech) a fost in momentul in care am observat modele cu aspect „fagure”. Iar compania lanseaza un astfel de mouse, insa fara sa fie „ciuruit”.

Logitech G Pro X Superlight este un mouse de gaming wireless usor. Foarte usor. Cantareste aproape 63 de grame, chiar 60 de grame, daca inlaturi capacelul magnetic de pe receiver-ul wireless USB. Iar asta fara un design honeycomb cu gauri, ci printr-un aspect foarte simplist si dragut.

Logitech

Hainutele lui G Pro X Superlight sunt alcatuite dintr-un finisaj alb mat sau dintr-un negru mat. Noul mouse Logitech are mai putine LED-uri fata de alte modele produse de companie, motivul fiind reducerea greutatii si a consumului bateriei. Logo-ul nu mai lumineaza, iar luminile din jurul rotitei de scroll care indicau DPI-ul au fost inlocuite cu un mic LED care arata gradul de incarcare a beteriei.

„Nu-i mult, dar e munca cinstita” – Logitech, probabil

Avand in vedere micile/marile modificari, Logitech afirma ca noul G Pro X Superlight are o autonomie de 70 de ore. Senzorul standard HERO 25,600 DPI este si el prezent, la fel ca in cazul modelului  G Pro Wireless, dar nu poti schimba senzitivitatea la fel de usor. In schimb, va trebui sa te folosesti de programul G Hub pentru a modifica manual DPI-ul.

Logitech

In cazul acestui Superlight, Logitech au renuntat la butoanele modulare, care faceau din mouse un device ambidextru. Prin urmare, butoanele pentru degetul mare se odihnesc exclusiv pe partea stanga a mouse-ului. Piciorusele PTFE, care ajuta la miscarea mouse-ului pe suprafete, au fost marite, pentru a imbunatati alunecarea si precizia. Superlight vine la pachet si cu un grip tape alternativ, care poate fi lipit pe mouse daca vrei o textura diferita.

Desigur, exista si alti mousi mult mai performanti si interesanti, atat pe partea de RGB si design, cat si in ceea ce priveste conectivitatea ( Superlight-ul acesta se incarca prin micro USB…Si cam atat). Dar daca autonomia si greutatea reduse sunt cele mai importante aspecte pentru voi, atunci puteti sa-i dati o sansa lui Logitech G Pro X Superlight, la pretul de 150 de dolari.

Visits: 33