Logitech Pro X Superlight este un nou mouse foarte ușor, ce vine cu un design subtil și elegant dedicat gamerilor

Logitech Pro X Superlight este un nou mouse foarte ușor, ce vine cu un design subtil și elegant dedicat gamerilor

Printr-un comunicat de presă, Logitech, anunță lansarea celui mai ușor mouse wireless din portofoliu pentru pasionații de gaming. Logitech G Pro X Superlight se alătură astfel gamei Pro Series, care este deja renumită printre jucătorii profesioniști Esports.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mouse-ul cântărește mai puțin de 63 de grame, este echipat cu tehnologia wireless Lightspeed și integrează senzorul Hero 25K. Acesta a fost testat în sezonul 12 ESL PRO League, ajutând ASTRALIS să câștige finala campionatului. Totodată, a fost utilizat și în Campionatul European League of Legend 2020, unde G2 Esports au ieșit câștigători.

Oleksandr Kostyliev, mai degrabă cunoscut sub nickname-ul s1mple, a declarat: “Este foarte important să țintești cu precizie, mai ales când te joci CS:GO. Logitech G PRO X SUPERLIGHT îmi permite să mă joc la cel mai înalt nivel, cu zero limitări, zero compromisuri și, cel mai important, fără ratări!”.

Mouse-ul Pro X Superlight vine echipat cu senzorul Hero 25k de la logitech G care permite DPI de până la 25600. Totodată, este primul mouse din industrie care urmărește precis mișcarea la un nivel de sub un micron, fără a compromite acuratețea. Senzorul face acest lucru fără utilizarea smoothing-ului sau alte tehnologii.

De asemenea, senzorul utilizează un sistem inteligent de gestionare a energiei pentru a regla continuu frame-urile pe baza mișcării mouse-ului și a reduce consumul de energie. Chris Pate, manager de portofoliu pentru seria Logitech G PRO: “Cu PRO X SUPERLIGHT am depășit limitele a ceea ce este posibil atunci când combini tehnologii inovatoare precum LIGHTSPEED și HERO 25K cu o construcție foarte ușoară a produsului”. 

Preț și disponibilitate

Logitech G Pro X Superlight va fi disponibil în România începând cu luna ianuarie 2021, la prețul recomandat de 729.9 lei, în ambele culori: alb și negru.

Visits: 39