Galaxy S21 Ultra – Ne apropiem din ce in ce mai mult de design-ul oficial

Stim deja ca noua serie Galaxy S21 se va lansa mai devreme. Iar vestile se raspandesc rapid pe Internet. Am aflat, de exemplu, de specificatiile seriei si de modelul camerelor foto, ca parte a ramei propriu-zise. Ni s-a spus si ca ecranul va fi unul de top, aproape bezel-less (fara margini).

Noi fisiere CAD au aterizat pe net, multumita unui cunoscut leaker Samsung. Ice Universe ne prezinta schitele lui Galaxy S21 Ultra, si pare ca avem motive de bucurie. Ni se prezinta un model cu margini aproape 100% display. Daca privim cu atentie, putem observa cat de mici sunt marginile. Cea de jos este o simpla „buza”, menita sa fixeze display-ul.

Probabil ca vor fi ridicate semne de intrebare cu privire la atingerile accidentale pe display, dar partea buna este ca sansele ca Galaxy S21 Ultra sa pastreze un ecran imens 6.9″ pe un cadru cu dimensiuni potrivite sunt destul de mari.

Galaxy S21 Ultra
Un render al Galaxy S21 Ultra, bazat pe noile fisiere CAD

Exista o posibilitate ca aceasta trasatura a display-ului sa nu fie prezenta si pe modelele S21 si S21 Plus. Cam dezamagitor, mai ales daca luam in considerare aplauzele primite de iPhone 12 si iPhone 12 Pro Max in ceea ce priveste display-ul si design-ul compact.

Samsung ar putea, de asemenea, introduce pe Galaxy S21 Ultra si suport pentru S Pen, cu toate ca telefonul nu va avea slot pentru stylus, urmand ca accesoriul sa fie vandut separat, probabil in propria carcasa.

Visits: 42