Philips a anunțat două noi monitoare destinate gaming-ului, dar și muncii de acasă și divertismentului

242E1GAEZ
Philips a anunțat două noi monitoare destinate gaming-ului, dar și muncii de acasă și divertismentului

MMD a anunțat două noi monitoare din seria Philips E Line. În scurt timp, Philips 242E1GAEZ (diagonală de 23.8 inch) și Philips 272E1GAEZ (diagonală de 27 inch) vor fi disponibile spre achiziționare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile modele integrează un design ergonomic, având suporturi reglabile pentru înălțime. Totodată, vin în ajutorul gamerilor prin intermediul ecranelor de calitate superioară și refresh rate-ului ridicat.

Aceste monitoare beneficiază de rate de refresh de până la 144Hz și timpi de răspuns de 1 ms. De asemenea, vin cu tehnologia AMD FreeSync Premium, care împiedică scăderea refresh rate-ului și asigură o latență scăzută în timpul utilizării. Aceste caracteristici vor îmbunătăți viteza de reacție și confortul utilizatorilor, mai ales în sesiunile lungi de gaming.

242E1GAEZ

Philips 242E1GAEZ și Philips 272E1GAEZ au ecran LED VA cu tehnologia multi-domain vertical alignment pentru o luminozitate sportită. Totodată, avem și unghiuri largi de vizualizare, de până la 178 de grade. Noile modele se pot și ajusta în înălțime (până la 100 mm) și înclina între -5 / 20 de grade. Astfel, postura utilizatorilor nu are de suferit.

De asemenea, aceste modele includ:
  • Tehnologia Ultra Wide-Color – oferă un spectru larg de culori și imagini apropiate de realitate;
  • Smart Contrast – asigură detalii, chiar și în cele mai întunecate scene sau imagini;
  • Modul Smart Image – utilizatorii își pot optimiza ecranul pentru o mai bună performanță în jocuri;
  • Tehnologia Flicker-Free și modul Low-Blue, care protejează ochii utilizatorului pe toată perioada utilizării;

Din punct de vedere al conectivității, noile modele vin cu mufă HDMI, Display Port și mufă jack de 3.5mm. Monitoarele vor fi disponibile și în România în scurt timp, iar prețurile recomandate de către producător sunt:

  • Philips 242E1GAEZ (24 inch) – 920 LEI
  • Philips 272E1GAEZ (27 inch) – 1164 LEI

Visits: 51