PC Garage a relansat campania “Te echipăm gratuit”

Campanie PC Garage
PC Garage a relansat campania „Te echipăm gratuit”

Dacă doriți să vă construiți un nou PC, retailerul PC Garage a anunțat astăzi o nouă ediție a campaniei “Te ehipăm gratuit“. De această dată oferta se aplică la achiziția unei platforme Intel. Campania se sfârșește pe 13 decembrie 2020.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Până la această dată, la achiziționarea unui procesor Intel de generația a 9-a și a unei plăci de bază compatibile din promoție, primiți cadou o carcasă . Această carcasă este foarte apreciată de comunitatea pasionaților de hardware, fiind o soluție modernă și practică. De asemenea, design-ul se dovedește foarte versatil, indiferent de tipul de PC construit (gaming, editare sau office).

Carcasa integrează un panou lateral transparent, din sticlă securizată și poate fi echipată cu până la 6 ventilatoare. Suportă plăci video de maxim 370 mm lungime și un cooler CPU de maxim 168 mm înălțime. În plus, modelul mai oferă 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0 și jack-uri pentru căști și microfon. Totodată, regăsim și un filtru de praf magnetic în partea superioară. Mai jos avem și un clip de prezentare al acestei carcase, realizat de către experții PC Garage:

[embedded content]

Procesoarele Intel de generația a 9-a (cunoscute și sub denumirea Coffe Lake) sunt disponibile în mai multe variante. Sunt cunoscute folosind procesul de fabricație de 14 nm, iar consumul energetic este foarte mic. Puteți vedea modelele de CPU-uri Intel participante la promoție .

De asemenea, avem plăci de bază adresate atât utilizatorilor office, cât și celor care caută performanță ridicată pentru gaming sau randări 3D. Modelele participante le puteți vedea .

Avem și câteva recomandări PC Garage pentru această ediție:

Această campanie a devenit o tradiție pentru PC Garage, din dorința de a recompensa fidelitatea clienților. Astfel, încearcă să ofere pasionaților de hardware produse gratuite sau discount-uri atractive. Perioada de desfășurare a campaniei este 28.11.2020 – 13.12.2020. Puteți afla mai multe informații despre aceasta accesând acest .

Visits: 202