Tunelurile de sub Las Vegas forate de către “The Boring Company” prind contur (VIDEO)

Tunelurile de sub Las Vegas
Tunelurile de sub Las Vegas forate de către „The Boring Company” prind contur (VIDEO)

În urmă cu 3 ani, firma lui Elon Musk , The Boring Company, începea construcția tunelurilor de sub Las Vegas. Scopul unui astfel de tunel este de a evita ambuteiajele, folosind un sistem de capsule care pot transporta direct oameni sau vehicule spre destinaţie. Astăzi vedem ce a realizat firma lui Musk până acum și cum se prezintă acestea.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tunelurile subterane se contruiesc ca parte a Las Vegas Convention Center (LVCC). Mai jos vedem și un clip scurt distribuit pe Twitter de către companie. După cum vedeți, încă sunt lucruri de pus la punct. Încă nu există marcaje pe podeaua stației.

Luminile RGB rulează totuși pentru filmare, însă vorbind despre Las Vegas, nu ar fi o surpriză ca acestea să rămână. În principiu, ce vedem în imagini arată conform randărilor inițiale oferite de către Elon Musk (imaginea de mai jos).

Tunelurile de sub Las Vegas

În septembrie, Musk a declarat că primul tunel subteran operațional este aproape complet. The Boring Company, speră ca faza inițială a proiectul să fie gata până în ianuarie 2021. Idea ar fi ca aceste tuneluri să fie deschise la timp pentru târgul tehnologic CES 2021. Cel puțin, acesta ar fi fost planul înainte să se afle că show-ul se va organiza în totalitate online din cauza pandemiei.

Las Vegas Comunity Center oferă 52.5 milioane de dolari pentru acest proiect. The Boring Co. are multe de dovedit pentru această sumă. Elon Musk afirmă că tunelurile, împreună cu mașinile Tesla complet autonome, vor crea o experiență complet nouă și revoluționară. Rămâne însă de văzut dacă Musk reușește să ofere ceea ce promite.

Visits: 41