Disney anunţă 9 noi seriale şi un film Star Wars pentru următorul deceniu

Disney a ţinut un eveniment special pe 10 decembrie 2020, în cadrul căruia a dezvăluit planurile sale de viitor, cu privire la francize că Alien sau Star Wars. Despre Alien am scris aici, iar acum avem noutăţi despre Star Wars, cu nu mai puţin de 9 seriale şi un film în pregătire.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Iniţial au fost anunţate 15 proiecte Disney Star Wars, toate etalate în următorii câţiva ani. Hai să vedem despre ce e vorba!

A Droid Story

Această producţie se va axa pe R2-D2, dar şi pe C-3PO, plus “un nou erou”, eventual BB8. E clar faptul că vom avea mai degrabă o animaţie cu roboţei sau un serial axat pe CGI, decât ceva clasic. Proiectul va fi realizat în colaborare de Lucasfilm Animation cu echipa de efecte vizuale de la Lucasfilm, Industrial Light & Magic.

Star Wars: Visions

Aceasta va fi o serie de filme scurte animate. Ele vor sărbători Star Wars în viziunea unor creatori anime.

[embedded content]

The Bad Batch

Aceasta este o serie animată care se petrece după The Clone Wars şi are un stil vizual similar. Aceşti eroi au fost deja prezentaţi în ultimele episoade din Clone Wars. Eroii îşi croiesc povestea într-o galaxie care îşi revine după războiul clonelor. Vom vedea un grup de mercenari puşi pe scandal practic.

The Acolyte

Va exista şi o serie numită The Acolyte, realizată de către Leslye Headland şi care va “duce publicul într-o galaxie de secrete întunecate şi puteri ale părţii negre a forţei”. Are loc în perioada High Republic.

[embedded content]

Andor

Andor a primit un teaser cu secvenţe din filmul Rogue One, putând extinde povestea celor petrecute acolo.

Lando

Lando Calrissian primeşte propriul serial, iar legendarul playboy, inginer şi om de afaceri îşi va prezenta aventurile pe parcursul unui serial. Încă nu e clar dacă va fi animat sau cu actori reali. Donald Glover l-a jucat deja în Solo: A Star Wars Story, dar nu ştim dacă îşi reia rolul.

Rangers of the New Republic

Aceştia au tot apărut în The Mandalorian, cu X-Wing-uri şi mare precizie la trase cu armele laser. Noua serie se petrece simultan cu Mandalorian şi va culmina cu o bătălie legendară.

Ahsoka

Genialul personak Ahsoka Tano de acum câteva episoade Mandalorina va primi propriul spinoff. E jucat de talentata Rosario Dawson şi este un soi de ninja Jedi în universul Star Wars.

Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor revine ca Obi-Wan Kenobi, la două decenii de la prestaţia originală. Va fi o serie “special events”, iar Hayden Christensen ar putea reveni ca Darth Vader.

Producţie Taika Waititi

Regizorul Taika Waititi, care s-a ocupat de Thor 3 şi What We Do In the Shadows preia sub aripa sa un nou film Star Wars. El injectează umor în toate proiectele sale şi va dezvălui o nouă abordare pentru Star Wars.

Filmul Rogue Squadron

Este regizat de Patty Jenkins, care a creat filmele Wonder Woman şi are loc înainte de The Force Awakens şi după A New Hope. Posibil să aibă loc în perioada trilogiei originale sau imediat după Return of the Jedi.

Visits: 75