Google Home primește un nou update – Acum putem seta rutine în funcție de răsăritul și apusul Soarelui

Google Home primește un nou update – Acum putem seta rutine în funcție de răsăritul și apusul Soarelui

Google Home a devenit din ce în ce mai util cu fiecare actualizare primită. Recent aplicația a primit un nou design și mai multe caracteristici noi. Astăzi aflăm că Google lucrează la două noi opțiuni pentru rutine numite “Sunset și Sunrise”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflam recent că Google Home primea o nouă actualizare prin care permite boxelor inteligente Nest să se conecteze la Google Chromecast. Gigantul nu se oprește aici și pare-că dorește să ducă Asistentul la cu totul alt nivel.

Noile caracteristici permit să setați rutine personalizate care vor rula în funcție de poziția Soarelui (indiferent de locație). De exemplu, puteți seta o melodie sau o notificare care va porni pe o boxă inteligentă conectată odată cu răsăritul. Astfel puteți afla într-un mod destul de minimalist și elegant când este dimineață în SUA sau alte țări locații.Totodată, ar fi utilă dacă aveți mai multe dispozitive de tip smart home.

În viitor vom putea programa ca becurile inteligente să pornească odată cu apusul. Totodată, apar și multe sisteme de securitate inteligente a căror funcționalitate va fi îmbunătățită prin această programare personalizată.

Momentan noua actualizare se află în staged rollout, astfel că doar câțiva utilizatori de Android o pot accesa. Probabil Google testează mai multe opțiuni până la lansarea oficială a noii caracteristici. Ne putem aștepta ca actualizarea să fie disponibilă la scară largă în câteva săptămâni.

Dacă doriți să vă încercați norocul, puteți descărca cea mai recentă versiune a aplicației Google Home sau (dacă sunteți deja tester), Google Home Beta. Ambele includ această nouă caracteristică pentru Asistentul Google. Totuși, după cum am spus mai sus, nu este momentan disponibilă pentru toată lumea, nici măcar în varianta beta a aplicației.

Visits: 42