Samsung pregătește o avalanșă de terminale pliabile în 2021; 4 dispozitive sunt în pregătire

Samsung

Cei de la Samsung au fost printre primii de pe piață care au lansat un smartphone pliabil. Vorbim despre Galaxy Fold, un telefon care în ciuda problemelor inițiale a ajuns să fie apreciat de către public. Compania a venit ulterior cu o variantă nouă Z Fold 2.Aansat și un model cu clapetă Z Flip. Acum aflăm că pentru 2021 Samsung ne pregătește o avalanșă de telefoane pliabile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Planuri Samsung 2021:

Sud-coreenii ar urma să lanseze anul viitor nici mai mult nici mai puțin de 4 noi terminale pliabile pe piață, după cum aflăm via Mobilissimo.ro. Printre aceste terminale se numără flagship-ul Galaxy Z Fold 3, noul Galaxy Z Flip 2 cu clapetă și aparent două variante Lite de telefoane pliabile. Acestea ar putea fi Z Fold Lite și Z Flip Lite, modele cu prețuri mai omenești, de 3.000 – 4.000 lei probabil.

Samsung

Vă reamintesc faptul că primul pliabil al companiei costa 2000 euro. Varianta nouă Z Fold 2 a mai tăiat din acest prag la debut. Modelul Galaxy Z Flip a reușit să ajungă chiar la 2.999 lei luna trecută de Black Friday. Acesta este un semn că tehnologia devine mai accesibilă publicului larg.

Sincer mi se par mai interesante modelele Lite pregătite de către Samsung. Acestea urmând a genera și grosul vânzărilor în zona de pliabile. Aș fi încântat de un Z Flip Lite cu ecran extern mai mare. Să fie fără cute pe mijlocul ecranului și nu aș strâmba din nas nici dacă procesorul de la interior nu este cel mai nou de pe piață.

Cât despre variantele flagship precum Z Fold 3, acesta ar urma să aducă ecran de 120Hz. Va avea camere foto actualizate și suport pentru stylus. Abia în 2020 cei de la Samsung vor lansa pe piață un telefon rulabil. Așteptăm să vedem ce ne pregătește și LG, Xiaomi, Google pentru anul viitor!

Visits: 59