Cyberpunk 2077 este retras din magazinul virtual PlayStation Store, iar cumpărătorii își primesc banii înapoi

Cyberpunk 2077

Recunosc, unul dintre jocurile pe care le-am așteptat cu sufletul la gură pe acest final de an era și Cyberpunk 2077. Data de 10 decembrie era notată în calendar drept ziua debutului și deși făcusem precomandă, pe ultima sută de metri m-am răzgândit și am decis să o anulez pentru a vedea cum se prezintă jocul și ce spun recenziile. Pare că am procedat bine văzând ce se întâmplă acum.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Încă din primele zile de după lansare au apărut sute de testimoniale din partea celor care și-au cumpărat jocul pe PS4. Experiența de gaming era plină de bug-uri, probleme vizuale și nici pe PC lucrurile nu stăteau prea bine. Totul părea prost optimizat și neterminat. Acum se ajunge în situația în care Sony decide retragerea lui Cyberpunk 2077 din magazinul virtual PlayStation Store pentru PS4.

De asemenea, cei care au cumpărat jocul în varianta digitală își vor primi banii înapoi în urma unei cereri. Nu este clar ce se întâmplă cu acele persoane care au procurat jocul în varianta pe disc, astfel că așteptăm lămuriri și în acest sens. Revenind la problemele pe care jocul le are, aflăm că dezvoltatorul CD Projekt Red a confirmat faptul că a pus presiune pe angajați pentru finalizarea acestui titlu.

Decizie retragere Cyberpunk 2077 din PS Store:

Cyberpunk 2077

Asta a presupus mai multe ore de lucru peste program. Totul a fost grăbit, o măsură care nu aduce beneficii nici pentru dezvoltatori și nici pentru gameri. Suntem informați că această lansare eșec a contribuit la scăderea cu o treime a acțiunilor CD Projekt Red. Aparent, dezvoltatorii au pierdut 1 miliard de dolari.

Ni se promit noi patch-uri pentru îmbunătățirea lui Cyberpunk 2077 pe consolele last-gen. Un update urmând a sosi în termen de o săptămână. Alte patch-uri vor fi disponibile în ianuarie și februarie. După atât hype și așteptare, sunt și eu tare dezamăgit și mă bucur că am ales să anulez precomanda. Apropo, văd că retailerii au început să taie din prețul jocului. La Altex scade de la 299 lei la pentru PS4.

Visits: 45