Sony inlatura Cyberpunk 2077 de pe PlayStation Store

Dupa scandalul iscat de performantele slabe de pe consolele last/current-gen, Cyberpunk 2077 nu a mai fost privit cu ochi la fel de buni. In momentul de fata, cei mai castigati de pe urma jocului ar fi posesorii unui PC, pe care nu-i deranjeaza bug-urile frecvente ce urmeaza a fi inlaturate, dupa cum promite CD Projekt RED.

Polonezii au anuntat ca cei nemultumiti de prestatia jocului pot returna produsul pentru a-si primi banii inapoi, iar asta se aplica tuturor platformelor. In teorie. In practica, multi s-au plans ca diferite platforme nu le accepta cererea de returnare. La polul opus, Sony ia o decizie destul de ferma.

Astfel, posesorii de PS4 sau PS5 pot returna jocul odata ce toate formalitatile sunt indeplinite. Mai mult decat atat, CD Projekt RED si Sony au cazut de comun acord cu faptul ca Cyberpunk 2077 trebuie sa paraseasca PlayStation Store. Prin urmare, nu-l mai poti gasi pe Ionut Pumn de Fier in Store, ci doar in format fizic de la magazinele retail. Cei care detineau deja titlul il vor putea juca in continuare sau il vor putea returna.

Cyberpunk 2077 - PlayStation Store

Un an pe cat de aglomerat, pe atat de neplacut

Anuntul calca pe urmele unui mesaj recent, prin care CD Projekt RED admite ca dezvoltarea lui Cyberpunk 2077 a neglijat versiunile pentru consolele last-gen. In ierarhia hardware-ului pe care jocul este cat de cat optimizat, PS4 si Xbox One par sa fie codasii clasei, in timp ce PC-urile o duc cel mai bine.

Nici variantele pentru consolele current-gen nu sunt niste sfinte, iar harmalaia gurilor care se cearta pe net si care afirma cu tarie ca polonezii au dat cu balta si mai trebuiau fierti acopera scuzele dezvoltatorilor. Scuze care, de altfel, ar putea fi un mod foarte politicos de a spune „Alo, galagia, fiecare la scara lui! Ati vrut Cyberpunk 2077 mai repede, luati cu paine! Ne-ati amenintat ca ne faceti buzunar la gat daca il mai amanam!”

Visits: 40